bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek voor ZZP ondernemers

Voor al die hardwerkende Zelfstandigen Zonder Personeel heeft HuisGarant goed nieuws over de hypotheek voor ZZP -ers. Wat vroeger niet kon vanwege de zogenaamde ‘risicofactor’ kan nu bij een aantal gespecialiseerde hypotheekverstrekkers wél.

Een hypotheek voor de ZZP -er via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs onderhouden goede relaties met deze financiële instellingen, die juist voor Zelfstandigen Zonder Personeel uitgekiende hypotheekvormen hebben ontwikkeld. Hypotheken die rekening houden met goede en slechte tijden, wisselende inkomsten en een fluctuerende orderportefeuille. Er wordt vooral gekeken naar de grote lijn en de continuïteit van uw werkzaamheden en inkomsten. Bieden die in uw geval voldoende vertrouwen voor de toekomst, dan kan een hypotheek voor ZZP ondernemers wellicht ook voor u een oplossing zijn!

Hulp van een gespecialiseerde adviseur
Iedere hypotheekverstrekker wil graag zekerheid. Ook van degene die een speciale hypotheek voor ZZP aanvraagt. Daarom dient uw aanvraag bij voorkeur vergezeld te gaan van het oordeel van een deskundige. Een gespecialiseerde hypotheek adviseur dus, die ervaring heeft met ZZP ondernemers en die in staat is om hun marktwaarde te beoordelen. Wilt ook u graag met een dergelijke adviseur in contact komen, maak dan gebruik van het hypotheek voor ZZP aanvraag formulier op deze website. Na een eerste objectieve beoordeling neemt één van de bij HuisGarant aangesloten adviseurs dan telefonisch contact met u op.

Een hypotheek voor ZZP afsluiten. Hoe gaat dat?
Hoe verloopt het aanvragen en afsluiten van een hypotheek via HuisGarant? Eerst bekijkt uw hypotheek adviseur of het mogelijk is om een hypotheek af te sluiten tegen een marktconforme rente. Als u positieve cijfers kunt laten zien, zou dat mogelijk ook bij een van de grote reguliere geldverstrekkers kunnen zijn.

Wordt uw aanvraag hier afgewezen of kunt u nog onvoldoende positieve cijfers overleggen, dan zal er naar de mogelijkheden worden gekeken om een aanvraag in te dienen bij een van in hypotheek ZZP gespecialiseerde hypotheekverstrekker. Uiteraard hangt dit af van uw omstandigheden. Ook hierbij is het uitgangspunt dat u een hypotheek wordt aangeboden met de beste voorwaarden en tegen het scherpste rentetarief.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan
Bent u ZZP -er en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Vul dan het hypotheek voor ZZP aanvraag formulier in. Een bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde hypotheekadviseur neemt vervolgens geheel vrijblijvend contact met u om uw mogelijkheden samen te bekijken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor ondernemers U bent zelfstandig- of startend ondernemer en wilt een hypotheek....
  2. Een hypotheek voor ondernemers Een hypotheek voor ondernemer advies of offerte is veelal niet...
  3. Een hypotheek voor ondernemers Heeft u een bedrijfspand of een nieuwe woning op het...
  4. Een hypotheek voor ondernemers Bent u zich als zelfstandig ondernemer aan het oriënteren op...
  5. Een hypotheek voor ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer, freelancer, DGA of bijvoorbeeld ZZP-er...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)