bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor ZZP-ers

Bent u op zoek naar een hypotheek voor ZZP-ers (Zelfstandige Zonder Personeel)? In Nederland zijn inmiddels een half miljoen mensen actief als zelfstandige Zonder Personeel. Veel ZZP-ers hebben hierbij problemen met het afsluiten van een hypotheek.

ZZP-ers kunnen vaak lastig een hypotheek krijgen vanwege hun variabele inkomen. In veel gevallen wordt onterecht een negatief hypotheek advies door geldverstrekkers gegeven. Veel hypotheekadviseurs beginnen hiernaast gewoonweg niet aan het in kaart brengen van de hypotheek mogelijkheden omdat zij zich liever concentreren op de relatief makkelijke hypotheek advisering van ‘reguliere klanten’…

Hypotheek voor ZZP-ers via HuisGarant
HuisGarant werkt met hypotheek adviseurs door heel Nederland die gespecialiseerd zijn in Zelfstandige Zonder Personeel vraagstukken. Zij inventariseren de mogelijkheden en voorzien u graag vrijblijvend van een scherpe hypotheek voor ZZP offerte. Ook als u als ZZP-er nog geen 3 jaarcijfers kunt overleggen of als u bijvoorbeeld een BKR codering heeft in Tiel.

HuisGarant helpt ondernemers zoals ZZP-ers met verschillende inkomensvormen een passende hypotheek te krijgen, waaronder:
- Startende ondernemers met beperkte of geen jaarcijfers,
- Werknemers in loondienst op tijdelijke basis,
- Mensen met meerdere inkomens, bijvoorbeeld uit huur,
- Mensen met ingewikkelde beloningsstructuren, zoals bonus of provisie,
- Freelancers,
- Uitzendkrachten,
- Zelfstandigen Zonder Personeel.

Vraag direct een hypotheek voor ZZP offerte aan door het invullen van het aanvraag formulier. Een hypotheek adviseur neemt dan op korte termijn telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Wanneer uw interesse is gewekt dan maakt u een vervolgafspraak om uw hypotheek mogelijkheden volledig in kaart te brengen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor Zelfstandige Zonder Personeel Bent u op zoek naar een hypotheek als Zelfstandige Zonder...
  2. Zelfstandige Zonder Personeel hypotheek Wordt u bij een ‘Zelfstandige Zonder Personeel hypotheek aanvraag‘ door...
  3. ZZP hypotheek Bent u als Zelfstandige Zonder Personeel op zoek naar een...
  4. Gespecialiseerde ZZP hypotheekverstrekkers Bent u als Zelfstandige Zonder personeel (ZZP-er) op zoek naar...
  5. Een hypotheek voor ZZP ondernemers Voor al die hardwerkende Zelfstandigen Zonder Personeel heeft HuisGarant goed...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)