bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor zelfstandige ondernemers

Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een huis en hypotheek? Zelfstandig ondernemerschap is waar u voor heeft gekozen. Een positief bedrijfsresultaat is waar u naar streeft. U zou inmiddels de maandelijkse hypotheeklasten voor een hypotheek kunnen betalen. Vandaar dat u op zoek bent naar een hypotheek voor zelfstandige ondernemers.

Vraag vrijblijvend een hypotheek offerte voor zelfstandige ondernemers aan.

Inmiddels bent u er waarschijnlijk achter gekomen dat het vinden van een hypotheek voor zelfstandige ondernemers niet makkelijk is. Voor mensen zonder vast inkomen bij een reguliere werkgever is het lastig om via de ‘normale’ hypotheek kanalen aan een hypotheek te komen. Dit komt omdat de meeste hypotheek adviseurs en geldverstrekkers in de reguliere hypotheek markt zich liever concentreren op ‘reguliere klanten’ en ’standaard aanvragen’.

Gelukkig is de markt langzaam aan het veranderen. Er ontstaan langzamerhand meer mogelijkheden voor zelfstandige ondernemers die een hypotheek zoeken en niet via een ‘reguliere’ wijze hun inkomen verkrijgen.

HuisGarant werkt met gespecialiseerde hypotheek adviseurs die verder kijken en er alles aan doen u een passende hypotheek offerte te presenteren. Vul vrijblijvend het hypotheek voor zelfstandige ondernemers formulier in. Een hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Indien uw interesse is gewekt maakt u een vervolg afspraak om dieper op de hypotheek mogelijkheden in te gaan.

Bedenk hierbij wel dat als u een groter risico bent voor de geldverstrekker (u heeft bijvoorbeeld nog geen 3 jaarcijfers), u doorgaans tijdelijk een wat hogere rente moet betalen. Dit kan uw hypotheek adviseur haarfijn aan u toelichten. Na deze periode stapt u weer over op een ‘reguliere hypotheek’ met reguliere rentes.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers Heeft u als ondernemer een bedrijfspand of woning op het...
  2. Hypotheek adviseur voor zelfstandige ondernemers Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur voor zelfstandige...
  3. Hypotheek offerte voor zelfstandige ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een passende...
  4. Vraag advies bij hypotheek voor zelfstandige ondernemers Wanneer u als zelfstandig ondernemer een hypotheek wilt afsluiten doet...
  5. Hypotheek advies voor zelfstandige ondernemers Bent u op zoek naar een gedegen hypotheek advies als...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)