bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

HuisGarant helpt zelfstandige aan passende hypotheek

Bent u ook eigen baas en regelt u uw eigen agenda? Het leven als zelfstandige is zo gek nog niet en velen voelen zich er dan ook toe aangetrokken. Prettig wonen wilt u natuurlijk óók. U heeft al een heerlijk huis gezien, waarin het goed leven en werken is. Maar WIE is bereid om u een hypotheek zelfstandige te verstrekken? Plotseling lijkt het of u zich in een bos vol met beren bevindt en is eigen baas zijn even zo leuk niet meer. Geen nood: HuisGarant weet de weg uit deze impasse en heeft al heel veel zelfstandige ondernemers aan een passende hypotheek geholpen.

Wilt u weten of ook u in aanmerking kunt komen voor een hypotheek vul dan het hypotheek zelfstandige aanvraagformulier in, dan zal één van onze adviseurs contact met u opnemen. Of lees eerst verder over uw mogelijkheden en het flexibele acceptatiebeleid van HuisGarant.

U verdient goed, waarom dan geen hypotheek?
De grote reguliere geldverstrekkers stellen zich meestal terughoudend op ten opzichte van een hypotheek voor zelfstandige ondernemers. Daar zijn verschillende redenen voor. Het wisselende inkomen is er één van, maar ook het ontbreken van een drietal (positieve) jaarcijfers kan een struikelblok zijn. Samengevat komt het er op neer dat een zelfstandige eerst zijn “bestaansrecht” grondig moet bewijzen, wil die in aanmerking komen voor een hypotheek. Dat u intussen heel goed in uw brood kunt voorzien, auto rijdt en eventueel uw gezin onderhoudt lijkt allemaal niet mee te tellen. U behoort tot een risicogroep en daar houden banken niet van.

HuisGarant bekijkt al uw hypotheek zelfstandige mogelijkheden
HuisGarant kent de hypotheek zelfstandige problematiek vanbinnen en vanbuiten. Wij weten de bezwaren en de risico’s, maar zien óók de kansen. De bij ons aangesloten hypotheekadviseurs hebben zich gespecialiseerd in uw situatie en wegen daarom al uw mogelijkheden mee. Een relatief korte staat van dienst is daarbij geen onoverkomelijk bezwaar. Het ontbreken van voldoende jaarcijfers evenmin. De bij HuisGarant aangesloten adviseur kijkt naar het totaalbeeld en de inkomsten die u daaruit genereert. Door deze andere benadering heeft HuisGarant al veel zelfstandigen aan een hypotheek kunnen helpen.

Hypotheekverstrekkers met flexibel acceptatiebeleid
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs vindt u bijna overal in Nederland. Zij hebben een uitstekende relatie opgebouwd met zowel de grote reguliere geldverstrekkers als met gespecialiseerde maatschappijen die zich flexibel opstellen in zake een hypotheek zelfstandige oplossing. Afhankelijk van uw situatie zal uw adviseur besluiten bij welke hypotheekverstrekkers uw aanvraag de meeste kans van slagen heeft en hen vrijblijvend vragen een offerte uit te brengen. Daarbij let hij scherp op het rentetarief en de voorwaarden, want uiteindelijk dient de hypotheek voor uzelf natuurlijk zo gunstig mogelijk uit te vallen. Samen besluit u vervolgens welke aanbieding u accepteert.

Uw hypotheek zelfstandige aanvraag
Werkt u zelfstandig en bent u op zoek naar een hypotheek? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze hypotheekadviseurs door nu het hypotheek zelfstandige aanvraagformulier in te vullen. Een adviseur uit uw eigen regio zal vervolgens contact met u zoeken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. HuisGarant helpt bij hypotheek met BKR registratie Het verkrijgen van een hypotheek met BKR registratie is over...
  2. Nieuwe oplossingen voor zelfstandige hypotheek U bent eigen baas en op zoek naar een zelfstandige...
  3. Hypotheek voor zelfstandige zonder jaarcijfers Als u zelfstandig werkt en geen of onvoldoende jaarcijfers kunt...
  4. Hypotheek voor zelfstandige problemen? Heeft u bijvoorbeeld een éénmansbedrijf of werkt u als freelancer...
  5. HuisGarant wil een beter hypotheek ondernemers klimaat Ze zeggen altijd dat Nederlanders een ondernemend volkje zijn. En...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)