bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Op zoek naar een hypotheek voor zelfstandige ondernemers?

Dan bent u bij HuisGarant helemaal aan het goede adres! Wij werken samen met een landelijk dekkend netwerk van hypotheekadviseurs die zich speciaal in de situatie van zelfstandige ondernemers hebben verdiept. Beter dan wie ook kunnen zij u adviseren en helpen bij het aanvragen en afsluiten van een hypotheek voor zelfstandige ondernemers. En daarmee komt het door u beoogde huis, bedrijfspand, of een combinatie van die twee, ineens stukken dichterbij!

Wilt u direct weten welke mogelijkheden er voor u zijn, vul dan het aanvraagformulier hypotheek zelfstandige ondernemers in. Een hypotheekadviseur uit uw eigen regio zal daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bekijken. Of lees eerst verder hoe het komt dat via HuisGarant al zoveel ondernemers een passende hypotheek hebben gekregen.

Zelfstandige ondernemers hebben behoefte aan gespecialiseerde adviseur
Als zelfstandig ondernemer is uw situatie totaal verschillend van iemand die in loondienst is. Uw financiële plaatje en uw zogenaamde “risicoprofiel” stroken meestal niet met de standaard voorwaarden die de grote hypotheekverstrekkers hanteren. Dient u een hypotheek zelfstandige ondernemers aanvraag in, dan ontbreekt het uw gesprekspartner bovendien vaak aan kennis van uw specifieke beroepsgroep of bedrijfstak en heeft die er moeite mee om uw cijfers en prognoses te vertalen naar de gebruikelijke inkomensnorm.

Neemt u via HuisGarant een gespecialiseerde hypotheekadviseur in de arm, dan praat u met iemand die volledig is ingevoerd in de zelfstandige ondernemers wereld. Zo iemand kan uw kredietwaardigheid naar waarde schatten en helpt u de zo felbegeerde hypotheek te verkrijgen.

Welke hypotheek zelfstandige ondernemers is de beste?
Er zijn in ons land circa tachtig hypotheekverstrekkers actief. Het zou voor u persoonlijk ondoenlijk zijn om al die rentetarieven en voorwaarden met elkaar te vergelijken. Ook weet u niet welke maatschappijen vriendelijk zijn voor zelfstandige ondernemers en welke niet.

De hypotheekadviseurs waar HuisGarant mee samenwerkt hebben een bewezen staat van dienst en daardoor goede ingangen bij zowel grote reguliere geldverstrekkers als bij gespecialiseerde maatschappijen die zich flexibel opstellen bij een hypotheek zelfstandige ondernemers aanvraag. Zij kijken bijvoorbeeld naar uw gemiddelde draagkracht en tillen er niet zo zwaar aan als u (nog) geen drie jaarcijfers kunt laten zien.

Een positief advies brengt de best haalbare hypotheek
Ook een gespecialiseerde hypotheekadviseur gaat niet over één nacht ijs alvorens hij uw hypotheekaanvraag vergezeld doet gaan van zijn persoonlijke aanbeveling. Dus zal hij veel van uw omstandigheden en uw zelfstandig ondernemerschap willen weten. Zijn oordeel over uw situatie is in ieder geval altijd objectief en terzake kundig. Onderschrijft hij uw mening dat een hypotheek in uw geval alleszins verantwoord is, dan zal hij zich inspannen om die onder zo gunstig mogelijke voorwaarden voor u af te sluiten. Zo krijgt ook u waar u recht op hebt: de best haalbare hypotheek die er voor zelfstandige ondernemers op de markt is.

Heeft u behoefte aan advies of hulp bij het verkrijgen van een hypotheek, maak dan gebruik van het aanvraagformulier hypotheek zelfstandige ondernemers en één van de bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde adviseurs bij uit de regio neemt spoedig contact met u op.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Op zoek naar een hypotheek zonder vaste baan? U heeft geen vaste baan maar wilt toch dolgraag een...
  2. Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers Heeft u als ondernemer een bedrijfspand of woning op het...
  3. Hypotheek voor zelfstandige ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een huis...
  4. Hypotheek offerte voor zelfstandige ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een passende...
  5. Vraag advies bij hypotheek voor zelfstandige ondernemers Wanneer u als zelfstandig ondernemer een hypotheek wilt afsluiten doet...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)