bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers

Wanneer u een als zelfstandige een hypotheek wilt afsluiten, dan loopt u tegen een muur van bezwaren aan bij de gemiddelde bank of hypotheek adviseur. Ten onrechte wordt hier vaak een negatief advies gegeven wanneer het om een aanvraag van een hypotheek voor zelfstandige ondernemers gaat.

Doordat deze hypotheekaanbieders zich op hypotheek aanvragen van mensen met een vast contract hebben toegelegd, ontbreekt het hen aan de benodigde kennis en ervaring. Het argument dat uw inkomen te veel wisselt of u bijvoorbeeld nog geen drie jaarcijfers kunt overleggen, wordt als motivatie voor de afwijzing van uw hypotheekaanvraag gebruikt…

Een hypotheek & zelfstandige oplossing via HuisGarant
Wilt u als zelfstandige een hypotheek met de beste voorwaarden en de laagste maandlasten? Dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres. HuisGarant is namelijk als een van de weinige hypotheekorganisaties gespecialiseerd in het beoordelen en analyseren van de mogelijkheden van een hypotheek voor zelfstandige ondernemers.

U kunt zelf veel tijd stoppen in het uitzoeken van potentiële hypotheekverstrekkers, maar u kunt dit ook laten doen door een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur.

Het afsluiten van een hypotheek voor zelfstandige ondernemers is via HuisGarant uitstekend georganiseerd. Uw hypotheekadviseur inventariseert namelijk geheel onafhankelijk en vrijblijvend uw mogelijkheden via alle in zelfstandige ondernemers gespecialiseerde hypotheekaanbieders van Nederland. Hierbij kunt u er zeker van zijn dat u een hypotheek voorstel ontvangt die het beste bij uw situatie als zelfstandige past.

Hypotheek aanvraag
Bent u op zoek naar een hypotheek & zelfstandige ondernemer oplossing? Maak dan direct een afspraak door het invullen van ons hypotheek voor zelfstandigen aanvraagformulier, zodat een adviseur vrijblijvend de mogelijkheden voor u kan inventariseren.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers Heeft u als ondernemer een bedrijfspand of woning op het...
  2. Hypotheek voor zelfstandige ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een huis...
  3. Hypotheek offerte voor zelfstandige ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een passende...
  4. Vraag advies bij hypotheek voor zelfstandige ondernemers Wanneer u als zelfstandig ondernemer een hypotheek wilt afsluiten doet...
  5. Hypotheek adviseur voor zelfstandige ondernemers Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur voor zelfstandige...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)