bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek zelfstandigen zonder haken en ogen

Zelfstandig werken kent vele voordelen. Je hebt niemand boven je waar je ja en amen tegen moet zeggen. Je bent baas over je eigen agenda en aantal vrije dagen. En je kunt werken op de momenten die jou zelf het beste uitkomen. Natuurlijk kleven er ook minpunten aan, want sociale zekerheid is er niet. Die zul je zelf moeten inkopen, net zoals een pensioen voor later. Ook is het inkomen vaak niet stabiel, omdat goede en slechte maanden elkaar afwisselen. Vooral dit laatste punt geeft problemen bij het verkrijgen van een hypotheek voor zelfstandigen: de grote reguliere hypotheekverstrekkers houden daar niet van.

Maar er zijn ook andere gespecialiseerde instellingen, met een positieve visie en een flexibel acceptatiebeleid. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs werken met deze gespecialiseerde geldverstrekkers samen en kunnen u als beste adviseren waar u in uw specifieke geval de meeste kans van slagen hebt met een hypotheek voor zelfstandigen. Wilt u dat nu meteen weten, vul dan het hypotheek aanvraag formulier in en één van de bij HuisGarant aangesloten adviseurs neemt contact met u op. Of lees eerst verder waarom zij juist voor zelfstandigen zo veel kunnen betekenen!

Geen twee situaties zijn hetzelfde
Iedere zelfstandige is uniek en brengt zijn eigen situatie mee. De bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde hypotheekadviseurs zijn goed in staat om uw financiële en zakelijke omstandigheden in kaart te brengen en inzichtelijk te maken voor potentiële hypotheekverstrekkers. Daarbij gaan zij niet over één nacht ijs. Alvorens een hypotheek voor zelfstandigen aanvraag wordt ingediend, willen zij eerst een aantal zaken van u weten. De stabiliteit van uw inkomsten natuurlijk, maar ook een prognose en privé-omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw inkomenssituatie. Maar wordt u in staat geacht de maandelijkse hypotheeklasten zonder problemen te kunnen voldoen, dan staat niets een aanvraag nog in de weg.

Gespecialiseerde HYPOTHEEK verstrekkers voor ZELFSTANDIGEN
Op de Nederlandse hypotheekmarkt zijn ongeveer 80 spelers actief, waaronder een aantal financiële instellingen die zich hebben gespecialiseerd in hypotheek oplossingen voor mensen met een wisselend inkomen zoals zelfstandigen, (startende)ondernemers, ZZP-ers, freelancers en DGA’s. Uw adviseur kan vanuit zijn expertise feilloos inschatten bij welke hypotheekverstrekkers uw aanvraag de meeste kans van slagen heeft. Vervolgens zal hij een aantal van hen uitnodigen een offerte uit te brengen en de uitkomsten daarvan samen met u bekijken.

Vrijblijvend aanvraagformulier voor hypotheek zelfstandigen
Wilt u in contact komen met een gespecialiseerde hypotheekadviseur bij u in de buurt? Vul dan geheel vrijblijvend het aanvraagformulier hypotheek zelfstandigen in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Al gauw zal blijken dat er ook voor u méér mogelijkheden zijn dan u had gedacht. Een gunstige zelfstandig hypotheek oplossing ligt in het verschiet!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Groeimarkt: hypotheek voor zelfstandigen De tegenwoordige arbeidsmarkt toont een totaal ander beeld dan enkele...
  2. Een zelfstandigen hypotheek oplossing Een zelfstandigen hypotheek is via de gemiddelde bank of hypotheekadviseur...
  3. Hypotheek voor zelfstandigen vraagt om maatwerk Als u op zoek bent naar een hypotheek voor zelfstandigen...
  4. Een hypotheek voor zelfstandigen Wilt u een nieuw huis kopen en bent u momenteel...
  5. Hypotheek voor zelfstandigen Bent u op zoek naar een hypotheek voor zelfstandigen (u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)