bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek zonder jaarcijfers

Bent u als (startend) ondernemer op zoek naar een hypotheek zonder jaarcijfers? Wanneer u als ondernemer een hypotheek wilt afsluiten, oversluiten of een woon/winkelpand wilt kopen, is dat niet altijd even eenvoudig en soms zelf onmogelijk. Geldverstrekkers willen de gegevens van drie boekjaren zien voor de beoordeling van uw hypotheek aanvraag.

Helaas wordt vaak ten onrechte een negatief advies gegeven bij de aanvraag van uw hypotheek zonder jaarcijfers. Uw hypotheek aanvraag wordt veelal afgewezen omdat bij de hypotheek adviseur de benodigde kennis ontbreekt voor het lezen en interpreteren van uw cijfers en omzet prognoses.

HuisGarant hypotheek zonder jaarcijfers
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekspecialisten richten zich op de advisering van (startende) ondernemers en kunnen u hoogstwaarschijnlijk wel voorzien van een hypotheek zonder jaarcijfers. Terwijl veel hypotheek verstrekkers de gegevens van drie boekjaren willen zien voor de beoordeling van uw hypotheekaanvraag, werken de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs naast reguliere geldverstrekker met hypotheek verstrekkers die werken op basis van ‘Risc Based Pricing’.

Het Risc Based Pricing systeem, dat uit Engeland afkomstig is, biedt grote vrijheid voor (startende) ondernemers om een hypotheek te verkrijgen, ook zonder jaarcijfers. Er wordt hierbij specifiek naar uw situatie gekeken om zo tot een tariefstelling te komen. Op deze wijze kunt u als (net gestarte) ondernemer de financiering van uw huis realiseren.

Vul vrijblijvend het hypotheek zonder jaarcijfers aanvraagformulier in. Een hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Enkele voordelen en mogelijkheden:
- Uw aanvraag kan worden beoordeeld op basis van de cijfers over de twee laatste boekjaren. Als u niet meer leent dan 100% van de executiewaarde heeft u geen jaarcijfers te overleggen, maar kunt u volstaan met een door een accountant of administratiekantoor ingevulde en ondertekende ‘opgave zelfstandigen’,
- Een maximale hypotheek is 125% van de executiewaarde; wanneer u een bijhorende verzekering voor arbeidsongeschiktheid mee financiert zelfs tot 128% van de executiewaarde,
- De financiering van een woon / winkelpand is mogelijk,
- Het partner inkomen kan worden meegenomen bij de bepaling van de hoogte van uw hypotheek,
- Uw hypotheek is aflossingsvrij te sluiten tot maximaal 90% van de executiewaarde,
- U heeft de keuze voor variabele rente of een rentevastperiode van 3, 5, 6, 10, 11, 15, 20, 25 of 30 jaar.

De HuisGarant hypotheek adviseurs zijn in heel Nederland actief, dus ook bij u in de buurt. Ga voor een hypotheek zonder jaarcijfers naar een bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseur, door het invullen van het hypotheek aanvraagformulier.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Krijg ik een hypotheek zonder jaarcijfers? Jaarcijfers bij een hypotheek aanvraag - en dan drie positieve...
  2. Hypotheek voor ondernemer zonder jaarcijfers Bent u op zoek naar een hypotheek, maar bent u...
  3. Freelancer hypotheek zonder jaarcijfers Bent u als freelancer op zoek naar een freelancer hypotheek...
  4. Zelfstandig ondernemer hypotheek zonder jaarcijfers Zoekt u een zelfstandig ondernemer hypotheek zonder jaarcijfers? Heeft u...
  5. Hypotheek voor zelfstandige zonder jaarcijfers Als u zelfstandig werkt en geen of onvoldoende jaarcijfers kunt...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)