bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek zonder vast contract kan nu zelfs met NHG

Het verkrijgen van een voordelige hypotheek zonder vast contract was tot voor kort een onmogelijkheid. Onlangs heeft de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen echter de voorwaarden verruimd voor het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie (wat een lagere rente betekent!). Als je kunt aantonen dat je gedurende de afgelopen drie jaar een stabiele bron van inkomsten hebt gehad uit (flexibele) arbeid én je beschikt over een werkgeversverklaring van je huidige (tijdelijke) werkgever, dan zou je in aanmerking kunnen komen voor een hypotheek met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Een grote stap voorwaarts, waar vooral starters op de woningmarkt veel profijt van kunnen hebben!

Vraag je werkgever om een intentieverklaring
Ben je op zoek naar een hypotheek zonder vast contract, vraag dan je werkgever in ieder geval om een intentieverklaring waarin staat dat deze het voornemen heeft om je contract te zijner tijd om te zetten in een vast dienstverband. Daarmee vergroot je jouw kans op een hypotheek met NHG, of een andere hypotheekvorm zónder Nationale Hypotheek Garantie. Om voor de NHG in aanmerking te komen dien je namelijk aan behoorlijk wat voorwaarden te voldoen. Lukt dit niet, bijvoorbeeld omdat je korter dan drie jaar werkzaam bent, dan kan HuisGarant je waar mogelijk wel helpen aan een andere gunstige hypotheek oplossing. Wil je meer weten over de mogelijkheden mèt of zonder NHG, maak dan vrijblijvend gebruik van het hypotheek zonder vast contract aanvraagformulier op deze website!

Een gespecialiseerde hypotheekadviseur helpt je verder
De bij HuisGarant aangesloten adviseurs hebben zich gespecialiseerd in “complexere” hypotheek aanvragen, zoals van mensen op zoek naar een hypotheek zonder vast contract of met een wisselend inkomen. Zij beoordelen je mogelijkheden niet alleen op basis van je (misschien nog maar korte) arbeidsverleden, maar ook van je opleiding en toekomstkansen. Een gespecialiseerde adviseur kan je verdere helpen omdat deze volledig bekend is met alle belangrijke hypotheekverstrekkers. Afhankelijk van je omstandigheden weet hij precies wie de aangewezen partijen zijn om met succes een hypotheek aanvraag zonder vast contract bij in te dienen.

Vraag eerst informatie, ga dan pas op huizenjacht
Een hypotheek zonder vast contract wordt niet zo gemakkelijk afgesloten als een hypotheek voor iemand met een vaste aanstelling. Eerst informatie inwinnen en dán pas op huizenjacht, is daarom de aanbevolen volgorde. Zeker als je ook nog een hypotheek met zo gunstig mogelijke voorwaarden wilt afsluiten!

Voor vrijblijvende informatie kun je gebruik maken van het hypotheek zonder vast contract aanvraagformulier. Eén van de bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde adviseurs zal vervolgens vrijblijvend contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. U zoekt een hypotheek en hebt geen vast contract? Eind november 2007 heeft het kabinet de besluitvorming rond het...
  2. Hoe krijg ik een hypotheek zonder vast inkomen? Heeft u geen vast inkomen dan denkt u waarschijnlijk dat...
  3. Geen vast inkomen hypotheek Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan...
  4. Hypotheek bij tijdelijk contract Zoekt u een hypotheek en heeft u een tijdelijk contract?...
  5. Een hypotheek zonder vaste inkomsten Zelfstandige ondernemers en mensen die op provisiebasis of ongeregeld werken,...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)