bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hoe krijg ik een hypotheek zonder vast inkomen?

Heeft u geen vast inkomen dan denkt u waarschijnlijk dat een eigen (of ander) huis er voor u niet in zit. Het is immers algemeen bekend dat de grote reguliere geldverstrekkers niet staan te juichen als u een hypotheek zonder vast inkomen komt aanvragen. Veel te riskant! Toch kennen we in onze samenleving honderdduizenden mensen die goed zijn voor hun geld, maar zonder dat daar een vaste aanstelling of winst uit onderneming aan ten grondslag ligt. HuisGarant heeft zich in hun situatie verdiept en een aantal passende hypotheek oplossingen ontwikkeld.

Wilt u hier direct méér over weten, vul dan het aanvraagformulier hypotheek zonder vast inkomen in. Eén van onze gespecialiseerde adviseurs zal dan contact met u opnemen. Of lees eerst verder waarom u via HuisGarant vaak wél een hypotheek kunt krijgen, waar dat bij anderen op problemen stuit!

WEL inkomsten, maar niet vast. U bent de enige niet.
Vanwege alle juridische haken en ogen rond het ontslagrecht zijn werkgevers huiverig geworden om iemand een vaste aanstelling aan te bieden. Steeds meer mensen werken daardoor op (tijdelijke) contractbasis, of via een uitzend- of detacheringsbureau. Hoewel zij dus regelmatig inkomsten genieten stuiten zij op problemen bij het aanvragen van een hypotheek: het is géén vast inkomen in de strikte zin van het woord! Maar ook als u leeft van uw vermogen, flexwerker of seizoenarbeider bent of alimentatie ontvangt, wordt dit niet als regulier inkomen aangemerkt. U ziet: u bent dus bepaald de enige niet. Daarom is het goed dat HuisGarant voor deze grote groep met een oplossing komt.

Gespecialiseerd advies over een hypotheek zonder vast inkomen
HuisGarant werkt overal in het land samen met gespecialiseerde hypotheekadviseurs die volledig thuis zijn in ongewone inkomens situaties. Zij kijken naar uw kredietwaardigheid, uw arbeidsverleden en/of de continuïteit van uw flexibele werkzaamheden. Ook een intentieverklaring van een (voorlopig) tijdelijke werkgever kan meetellen bij de beoordeling. Waar het vooral om gaat is of u in staat bent om de maandelijkse hypotheeklasten zonder problemen te voldoen. Is dat het geval, dan behoort een gehele of gedeeltelijke hypotheek, zelfs zónder vast inkomen, ook voor u tot de mogelijkheden!

Een offerte voor een hypotheek zonder vaste inkomsten
Heeft u een hypotheek nodig ondanks het feit dat u geen vast dienstverband heeft? En wilt u een deskundig en objectief hypotheekadvies op basis van uw specifieke situatie? Vul dan vrijblijvend het hypotheek zonder vast inkomen aanvraagformulier in. Een gespecialiseerde hypotheekadviseur neemt daarna contact met u op om uw mogelijkheden samen te bekijken. Deze adviseur is beter dan wie ook in staat om uw situatie inzichtelijk te maken voor verschillende hypotheekverstrekkers die hij vervolgens zal uitnodigen om een offerte uit te brengen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Geen vast inkomen hypotheek Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan...
  2. Hypotheek zonder vast contract kan nu zelfs met NHG Het verkrijgen van een voordelige hypotheek zonder vast contract was...
  3. Krijg ik een hypotheek zonder jaarcijfers? Jaarcijfers bij een hypotheek aanvraag - en dan drie positieve...
  4. Een hypotheek zonder gelijk inkomen Als uw inkomen niet iedere maand gelijk is, dan doen...
  5. U zoekt een hypotheek en hebt geen vast contract? Eind november 2007 heeft het kabinet de besluitvorming rond het...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)