bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Op zoek naar een hypotheek zonder vaste baan?

U heeft geen vaste baan maar wilt toch dolgraag een huis kopen. De kosten van een eigen huis komen immers na verloop van tijd naar u toe, terwijl een maandelijkse huur zomaar in het niets verdwijnt. In veel gevallen een verstandige gedachte, maar tegelijk is er een probleem. Want ook al kunt u aantonen dat u op jaarbasis over voldoende inkomsten beschikt, reguliere hypotheekverstrekkers (zoals banken) vinden algauw dat u behoort tot een risicogroep. En dat betekent veelal géén hypotheek…

Maar hoe groot is die groep eigenlijk waar u toe behoort? Flexwerkers, freelancers, ZZP’ers, gepensioneerden… Honderdduizenden mensen “zonder vaste baan” maar met voldoende financiële armslag om de maandelijkse hypotheekverplichting te kunnen nakomen! Daarom kijkt een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur graag samen met u of er nou echt geen oplossing is om u aan een hypotheek zonder vaste baan te helpen. U zult beslist niet de eerste zijn die via HuisGarant tóch een hypotheek heeft kunnen afsluiten!

Zou u hier graag méér over willen weten, maak dan gebruik van het hypotheek zonder vaste baan aanvraag formulier op deze website. Een objectieve hypotheekadviseur met veel ervaring op dit gebied, neemt daarna contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom er via HuisGarant al veel mensen zonder vaste baan aan een passende hypotheek oplossing zijn geholpen.

Hypotheek zonder vaste baan vraagt om maatwerk
De aanvraag van een hypotheek zonder vaste baan verschilt van geval tot geval. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheken op maat en beschikken over veel expertise. Zij onderhouden goede banden met zowel de grote reguliere hypotheekverstrekkers als met gespecialiseerde financieringsmaatschappijen die maatwerk kunnen leveren in afwijkende situaties.

Het hangt helemaal van uw persoonlijke omstandigheden af óf en wáár u voor uw hypotheek zonder vaste baan het beste terecht kunt. Werkt u met grote regelmaat op contractbasis, dan zijn er over het algemeen weinig problemen. In dat geval staat zélfs de mogelijkheid van NHG garantie voor u open; zij het onder bepaalde voorwaarden. Geniet u op een andere manier inkomsten (bijvoorbeeld alimentatie + een parttime baan), dan heeft u de ervaring van uw adviseur nodig om te weten waar uw hypotheekaanvraag de meeste kans van slagen heeft.

Speciale hypotheekvormen voor hypotheek zonder vaste baan
Uw adviseur zal ervoor kiezen om offertes aan te vragen bij meerdere financiële instellingen. Dat kunnen de grote reguliere hypotheekbanken zijn, of een gespecialiseerde maatschappij met hypotheekvormen die speciaal op een hypotheek zonder vaste baan zijn afgestemd. Wat in uw geval de verstandigste route is, hangt uiteraard helemaal van uw situatie af!

Vraag vrijblijvend informatie aan via HuisGarant
Wilt u graag weten of het afsluiten van een hypotheek tot uw mogelijkheden behoort? Vraag dan vrijblijvend informatie aan door het hypotheek zonder vaste baan aanvraag formulier in te vullen. U wordt daarna telefonisch benaderd door één van de aangesloten adviseurs die uw mogelijkheden met u zal bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. hypotheek zonder vaste baan Krijgt u geen hypotheek zonder vaste baan via uw bank,...
  2. Een hypotheek zonder vaste inkomsten Zelfstandige ondernemers en mensen die op provisiebasis of ongeregeld werken,...
  3. Op zoek naar een hypotheek voor zelfstandige ondernemers? Dan bent u bij HuisGarant helemaal aan het goede adres!...
  4. Hoe krijg ik een hypotheek zonder vast inkomen? Heeft u geen vast inkomen dan denkt u waarschijnlijk dat...
  5. Hypotheek zonder vast contract kan nu zelfs met NHG Het verkrijgen van een voordelige hypotheek zonder vast contract was...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)