bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Meer mogelijkheden bij een hypotheek ZZP adviseur

Wie als ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel) graag een hypotheek wil afsluiten moet goed beslagen ten ijs komen. Het beste doet u dat met zijn tweeën. Dat wil zeggen samen met een gespecialiseerde hypotheek ZZP adviseur, die precies de voetangels en klemmen kent waar een ZZP-er bij grote financiële instellingen al snel over struikelt. Met een afwijzing van de hypotheekaanvraag tot gevolg. Dat is niet alleen jammer, maar vaak ook geheel onnodig. Als u uw situatie van te voren objectief had laten beoordelen door een gespecialiseerde hypotheek ZZP adviseur, dan was uw aanvraag misschien wel gewoon geaccepteerd!

De bijzondere omstandigheden van een ZZP-er
ZZP-ers vinden we in allerlei beroepen en bedrijfstakken en op zeer verschillend niveau. Het inkomen van een ZZP-er is op een andere manier samengesteld dan van iemand die in loondienst is. Zo gelden een aantal fiscale voordelen, waarvan de zelfstandigenaftrek één van de belangrijkste is. Een nadeel is dat het netto inkomen bijna altijd wisselend is. Het is afhankelijk van pieken en dalen, onverwachte maar noodzakelijke investeringen, en niet te vergeten het betalingsgedrag van klanten en opdrachtgevers.

De meeste hypotheekadviseurs - dus ook die in dienst zijn bij de grote reguliere geldverstrekkers - hebben vaak onvoldoende kennis in huis om uw cijfers goed te kunnen interpreteren. Dit in tegenstelling tot de bij HuisGarant aangesloten hypotheek ZZP adviseur, die juist veel ervaring heeft met de bijzondere omstandigheden van een Zelfstandige Zonder Personeel.

Bruto jaarinkomen versus netto fiscaal inkomen
Wanneer iemand in loondienst een hypotheek aanvraagt wordt diens bruto jaarinkomen (plus wanneer aanwezig dat van diens partner) met een factor X vermenigvuldigd om de verantwoorde hypotheekruimte te berekenen. Bruto betekent in dit geval inclusief vakantiegeld, dertiende maand en eventuele toeslagen. Maar van dit bruto inkomen moeten alle vaste lasten nog worden betaald; zoals belastinginhoudingen, autorijden, woonlasten, verzekeringen, telefoonkosten, enzovoort. Onkosten die voor een ZZP-er vaak geheel of gedeeltelijk aftrekbaar zijn. Toch wordt dikwijls uitsluitend naar het netto belastbare fiscale inkomen gekeken, zonder rekening te houden met al die aftrekposten en belastingvoordelen. De gespecialiseerde hypotheek ZZP adviseur kijkt hier gelukkig doorheen en beoordeelt uw financiële draagkracht op reële gronden.

Via HuisGarant is méér mogelijk
Bij HuisGarant zijn vele hypotheekadviseurs aangesloten die zich in uw situatie hebben verdiept en zich specialist mogen noemen in hypotheek ZZP adviezen. Zij onderhouden een uitstekende relatie met zowel de grote reguliere hypotheekverstrekkers als met een aantal gespecialiseerde instellingen die zich soepeler opstellen waar het ZZP-ers, freelancers en anderen met een onregelmatig inkomen betreft.

Tonen uw gegevens aan dat u zonder moeite de gevraagde hypotheekkosten maandelijks kunt betalen? Dan kunt u via de HuisGarant gespecialiseerde ZZP hypotheek adviseur waarschijnlijk méér hypotheek krijgen dan u in eerste instantie had gedacht. En dat tegen een marktconforme rente en gunstige voorwaarden bovendien.

Contact met een gespecialiseerde hypotheek ZZP adviseur
De bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde hypotheekadviseurs zijn overal in Nederland actief, dus ook in uw eigen regio. Voor een vrijblijvend en objectief advies hoeft u slechts het ZZP hypotheek aanvraag formulier op deze site in te vullen. Een telefoontje en persoonlijke afspraak volgen daarna al snel!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Meer hypotheek ondernemers financieringsmogelijkheden Bent u (startende) ondernemer en zoekt u een hypotheek ondernemers...
  2. Ruimere hypotheek mogelijkheden voor DGA ondernemers Ook uit de jongste kabinetsplannen blijkt weer dat de overheid...
  3. DGA hypotheek afsluit mogelijkheden Wilt u als Directeur Grootaandeelhouder een DGA hypotheek afsluiten, oversluiten...
  4. De mogelijkheden van een ondernemer hypotheek offerte Ondervindt u als ondernemer hinder bij uw zoektocht naar een...
  5. Een Erkend ZZP hypotheek adviseur Heeft u als zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) een bedrijfsruimte of...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)