bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek ZZP advies

Had de Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP -er) het tot voor kort moeilijk om een hypotheek te vinden, tegenwoordig kunt u via HuisGarant een hypotheek ZZP oplossing krijgen die precies aansluit op uw wensen. Namelijk een hypotheek met een lage rente, tegen condities die rekening houden met uw wisselende inkomsten, en maandlasten die uw draagkracht als ZZP ondernemer niet te boven gaan. Eigenlijk gewoon een hypotheek zoals die altijd zou moeten zijn: passend bij uw inkomenssituatie en bij uw persoonlijke omstandigheden. Bent u ZZP -er en heeft u recent een huis gezien dat u graag zou willen kopen? Misschien is dit dan uw kans om een passende ZZP hypotheek af te sluiten en uw woonsituatie te verbeteren. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur vertelt u er graag meer over!

Wilt u zo snel mogelijk weten of u voor een hypotheek ZZP oplossing in aanmerking zou komen, vul uw gegevens dan in op het hypotheek ZZP aanvraag formulier op deze website. Deze informatie wordt beoordeeld door een objectieve hypotheekadviseur die veel ervaring heeft met ZZP aanvragen. Vervolgens neemt deze geheel vrijblijvend contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken.

Uw hypotheek ZZP adviseur houdt rekening met uw bijzondere omstandigheden
Steeds meer zelfstandigen zijn succesvol actief als ZZP’er. Hetzij in de vorm van een zelfstandig ondernemerschap waarin u in opdracht van derden werkt, hetzij op tijdelijke contractbasis via een detacheringsbureau. In beide gevallen behoudt u uw zelfstandige status, en u blijft zelf volledig verantwoordelijk voor uw belastingafdrachten en de boekhouding. Alle verdiensten komen dus bruto binnen. Dat lijkt aantrekkelijk, maar er schuilt ook een gevaar in: u rekent u rijker dan u bent.

Een bij HuisGarant aangesloten ZZP hypotheek adviseur heeft geleerd hier doorheen te kijken en berekent uw werkelijk te besteden hypotheekruimte. Met inachtneming van de fiscale zelfstandigenaftrek, dát wel! En zo zijn er nog wel meer “bijzondere omstandigheden” waar bij een hypotheek ZZP advies rekening gehouden moet worden. Weet u ze allemaal? Waarschijnlijk niet. Daarom is het zo goed dat u er niet alléén voor staat!

Hypotheek ZZP advies houdt ook rekening met uw toekomst
Alvorens de adviseur uw aanvraag positief beoordeelt zal deze ook vragen naar uw toekomstplannen. Wilt u uw werkzaamheden op den duur uitbreiden, een bedrijf opstarten misschien? Heeft u een gezin, of plannen in die richting? Het zijn allemaal factoren die meespelen bij de keuze voor een hypotheekvorm die het beste bij u past. En wanneer uiteindelijk de offertes binnenkomen, is het nog een hele klus om daaruit de absolute nummer één te kiezen. Ook daar zal uw adviseur u graag behulpzaam zijn. Hij heeft meer ervaring met “kleine lettertjes” dan u!

Meer weten over uw hypotheek ZZP mogelijkheden?
Het invullen van het aanvraag formulier is geheel vrijblijvend. Maar u wordt er stukken wijzer van!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. ZZP hypotheek advies Bent u als ZZP’er (Zelfstandige Zonder Personeel) op zoek naar...
  2. Een BKR hypotheek advies Krijgt u lastig een hypotheek door een of meer BKR...
  3. Hypotheek advies voor de freelancer Bent u freelancer en krijgt u via uw bank of...
  4. Hypotheek zelfstandige advies: oplossingsgerichte aanpak Als via deze website een aanvraagformulier binnenkomt voor een hypotheek...
  5. Hypotheek freelancers advies Freelancers die een huis willen kopen hebben doorgaans meer moeite...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)