bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheekaanvraag als freelancer

Wanneer u een hypotheekaanvraag als freelancer wilt indienen bij de gemiddelde bank of intermediair, dan kunt u voor vervelende verassingen komen te staan. Minimaal 3 jaarcijfers die u moet overleggen, een stabiele stroom aan inkomsten, prognoses en dan nog is de kans groot dat uw hypotheekaanvraag niet wordt geaccepteerd…

De meeste hypotheekadviseurs hebben zich door een veelheid aan reguliere hypotheekaanvragen niet verdiept in hypotheekaanvragen van freelancers. Hypotheekaanvragen worden hierdoor veelal te snel geweigerd.

HuisGarant kijkt verder
HuisGarant kan u hoogstwaarschijnlijk wel een hypotheek oplossing bieden. HuisGarant kijkt namelijk verder dan alleen uw werkzaamheden als freelancer en inventariseert o.a. met u of u in staat bent om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen. Dien uw hypotheekaanvraag als freelancer vrijblijvend bij ons in door het invullen van het freelancer hypotheek aanvraagformulier. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt dan contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Behandeling van uw hypotheekaanvraag als freelancer
Het behandelen van een freelancer hypotheekaanvraag vraagt om specifieke freelance kennis. De bij HuisGarant aangesloten freelancer hypotheek adviseurs zijn dan ook gespecialiseerd in freelancer hypotheek vraagstukken. Zij hebben reeds vele freelancers voorzien van een hypotheek met de meest gunstige voorwaarden, rente en maandlasten.

Hypotheek inventarisatie via verschillende hypotheekverstrekkers
De bij HuisGarant aangesloten freelancer hypotheek adviseurs bemiddelen voor de meeste verzekeringsmaatschappijen, banken en vermogensbeheerders, waaronder alle erkende hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid voor freelancers. Uw hypotheekadviseur maakt uw freelancer situatie inzichtelijk en vraagt alle gespecialiseerde hypotheekverstrekkers een scherpe hypotheek offerte uit te brengen. Dit verzekert u van een optimaal hypotheek voorstel met de laagst mogelijke hypotheekrente en maandlasten.

Een vrijblijvende hypotheekaanvraag als freelancer
Wilt u een objectief en deskundig hypotheekadvies op basis van uw specifieke freelance situatie? Vraag dan vrijblijvend een bij HuisGarant aangesloten freelancer hypotheek adviseur wat uw mogelijkheden zijn. Vul hiervoor het freelancer hypotheek aanvraag formulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Uw freelancer hypotheekaanvraag Wanneer u als freelancer op zoek bent naar een hypotheek...
  2. Een hypotheekverstrekker voor freelancer ondernemers Heeft u als freelancer een nieuw huis op het oog...
  3. Een hypotheekaanvraag als ondernemer Wanneer u een hypotheekaanvraag als ondernemer (zelfstandig, startend ondernemer, ZZP-er...
  4. Uw DGA hypotheekaanvraag Heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) een bedrijfsruimte of...
  5. Een ondernemer hypotheekaanvraag Heeft u als ondernemer een woning op het oog en...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)