bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheekaanvraag als ondernemer

Wanneer u een hypotheekaanvraag als ondernemer (zelfstandig, startend ondernemer, ZZP-er of DGA) wilt indienen bij de gemiddelde intermediair of bank, dan wordt uw hypotheek aanvraag hier hoogstwaarschijnlijk geweigerd. U moet hier minimaal 3 jaarcijfers overleggen, prognoses, een stabiele inkomstenstroom en dan nog is de kans groot dat uw ondernemer hypotheekaanvraag niet wordt geaccepteerd.

De meeste hypotheekadviseurs hebben zich door een veelheid aan reguliere klanten niet verdiept in hypotheekaanvragen van ondernemers. Een ‘ondernemer hypotheekaanvraag’ wordt hierdoor veelal te snel geweigerd. Dit is onterecht vinden de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs.

Uw hypotheekaanvraag als ondernemer
HuisGarant kan u wel een oplossing bieden voor uw hypotheekaanvraag. HuisGarant kijkt namelijk verder dan alleen uw werkzaamheden als ondernemer en kijkt voornamelijk of u in staat bent om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen. Dien uw hypotheekaanvraag als ondernemer vrijblijvend bij ons in door het invullen van het aanvraag formulier. Een bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseur neemt dan contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Ondernemer hypotheek vraagstukken
Het behandelen van een hypotheekaanvraag van een ondernemer vraagt om specifieke ondernemerskennis. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn dan ook gespecialiseerd in ondernemer hypotheek vraagstukken. Zij hebben reeds vele ondernemers voorzien van een hypotheek met de meest gunstige rente, maandlasten en hypotheek voorwaarden.

Hypotheek inventarisatie via verschillende hypotheekverstrekkers
De bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseurs bemiddelen voor de meeste verzekeringsmaatschappijen, banken en vermogensbeheerders, waaronder alle erkende hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid voor ondernemers.

Uw hypotheekadviseur maakt uw ondernemers situatie inzichtelijk en vraagt alle gespecialiseerde hypotheekverstrekkers een scherpe hypotheek offerte uit te brengen. Dit verzekert u van een optimaal hypotheek voorstel met de laagst mogelijke maandlasten en hypotheekrente.

Een vrijblijvend hypotheek advies
Wilt u een objectief en deskundig hypotheekadvies op basis van uw specifieke ondernemers situatie? Vraag dan vrijblijvend een bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseur wat uw mogelijkheden zijn. Vul hiervoor het ondernemer hypotheekaanvraag formulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een ondernemer hypotheekaanvraag Heeft u als ondernemer een woning op het oog en...
  2. Uw freelancer hypotheekaanvraag Wanneer u als freelancer op zoek bent naar een hypotheek...
  3. Uw DGA hypotheekaanvraag Heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) een bedrijfsruimte of...
  4. Een hypotheekaanvraag als freelancer Wanneer u een hypotheekaanvraag als freelancer wilt indienen bij de...
  5. Een gespecialiseerde ondernemer hypotheekverstrekker Bent u als zelfstandig ondernemer (freelancer, DGA, startend ondernemer, ZZP-er...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)