bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor freelancers aanvragen

Een hypotheek voor freelancers vraagt om specifieke kennis. Kennis die veel hypotheekadviseurs missen. Daarom wordt door hen een aanvraag voor een freelance hypotheek vaak gelijk afgewezen. Bovendien hanteren ze vaak strenge eisen, zoals het overleggen van drie positieve jaarcijfers. Wilt u als freelancer wel een hypotheek kunnen afsluiten? Dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres.

Een hypotheek is iets heel persoonlijks en moet volledig aansluiten bij uw situatie en wensen. Helaas missen veel financieel adviseurs de juiste kennis voor het beoordelen van een aanvraag voor een freelance hypotheek. Vaak wordt er ook alleen gekeken naar het, voor hen, te grote risico van uw variabele inkomen. Of ze werken niet samen met in freelance hypotheek gespecialiseerde geldverstrekkers. Uw aanvraag wordt daarom vaak veel te snel afgewezen. Dat is jammer, want als freelancer een hypotheek verkrijgen is prima mogelijk.

Een hypotheek voor freelancers aanvragen via HuisGarant
De hypotheekadviseurs die samenwerken met HuisGarant zijn volledig gespecialiseerd in freelance hypotheekaanvragen. Zij begrijpen uw situatie als geen ander en kijken samen met u naar de mogelijkheden voor een freelance hypotheek. Zij hanteren een flexibeler acceptatiebeleid dan de reguliere hypotheekverstrekkers en zien het grotere risico van uw variabele inkomen zeker niet direct als reden om de hypotheekaanvraag te weigeren. Omdat zij ingangen hebben bij diverse hypotheekverstrekkers voor freelancers, kunnen zij u veel meer bieden dan de gemiddelde bank of intermediair. Bij uw freelance hypotheekaanvraag wordt uiteraard gekeken naar de gunstigste voorwaarden, rente en maandlasten. U kunt kiezen uit meerdere hypotheekverstrekkers en uit dat aanbod kiest u, samen met uw adviseur, de hypotheek voor freelancers die het beste bij u past. U hoeft dus niet overal rond te shoppen, maar krijgt van 1 adviseur meerdere offertes. Dat scheelt u veel tijd en moeite.

Ook uw mogelijkheden weten?
Vraag dan een vrijblijvend hypotheekadvies voor freelancers aan bij HuisGarant. Als u het freelancers hypotheek aanvraag formulier invult, neemt een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur vervolgens contact met u op om uw specifieke situatie en de mogelijkheden van een hypotheek voor freelancers te bekijken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek adviseur voor freelancers Heeft u als freelancer een bedrijfspand of woning op het...
  2. Een geldverstrekker voor Freelancers Bent u als freelancer op zoek naar een geldverstrekker voor...
  3. Hypotheek offerte voor freelancers Bent u freelancer en krijgt u bij de bank of...
  4. Hypotheek voor freelancers Wordt u door de bank of uw hypotheek intermediair gevraagd...
  5. Een hypotheek voor freelancers Bent u zich als freelancer aan het oriënteren op een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)