bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheekverstrekker voor freelancer ondernemers

Heeft u als freelancer een nieuw huis op het oog en bent u hiervoor op zoek naar een gespecialiseerde hypotheekverstrekker als freelancer? Dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres. HuisGarant werkt namelijk met alle in freelancer gespecialiseerde hypotheekverstrekkers met flexibele beoordelingscriteria. De bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseurs hebben hierdoor al vele freelancers van een gunstige hypotheek voorzien.

Wanneer u bij reguliere hypotheekverstrekkers als freelancer een hypotheek aanvraagt, dan wordt deze hier hoogstwaarschijnlijk niet geaccepteerd. Dit komt door de in de ogen van deze hypotheekverstrekkers hoge risico categorie waarin u als freelancer valt.

Uw freelancer hypotheekaanvraag
Dien vrijblijvend uw freelancer hypotheekaanvraag bij ons in door het invullen van het freelancer hypotheek aanvraagformulier. Een hypotheek adviseur neemt dan vrijblijvend contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen. Of lees eerst verder over onze werkwijze:

Aanvraag bij alle gespecialiseerde hypotheekverstrekkers voor freelancers
Doordat HuisGarant nauw samenwerkt met alle in freelancer gespecialiseerde hypotheekverstrekkers, is het hebben van een wisselend inkomen of bijvoorbeeld het niet kunnen aantonen van drie jaarcijfers zeker geen reden om uw hypotheekaanvraag af te wijzen. Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur weet hoe uw aanvraag inzichtelijk moet worden ingediend bij de acceptatie afdelingen van de verschillende hypotheekverstrekkers voor freelancers. U ontvangt vervolgens verschillende hypotheek offertes. Dit verzekerd u van een hypotheek voorstel met de gunstigste voorwaarden, hypotheekrente en maandlasten.

Hypotheek aanvraagformulier
Wilt u een objectief en deskundig hypotheekadvies op basis van uw specifieke freelance situatie? Vul dan vrijblijvend het freelancer hypotheek aanvraag formulier in. Een hypotheek adviseur neemt dan contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheken voor freelancer ondernemers Zoekt u een specialist in hypotheken voor freelancers? Freelancers hebben...
  2. HuisGarant regelt hypotheek voor freelancer ondernemers Nederland telt tienduizenden freelancers die in allerlei sectoren actief zijn....
  3. Geen hypotheek voor freelancer ondernemers? Freelancers kunnen doorgaans lastig een hypotheek krijgen via hun bank...
  4. Online hypotheek-freelancer ondernemers Bent u als freelancer op zoek naar een online hypotheek?...
  5. Hypotheek voor freelancer Bij het aanvragen van een hypotheek voor freelancers via uw...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)