bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Positieve berichten over hypotheken met BKR

Hypotheken en BKR coderingen kunnen een lastige combinatie zijn. De meeste reguliere geldverstrekkers stellen zich zeer terughoudend op tegenover mensen die in Tiel staan genoteerd. Bent u iemand die in het verleden een financieel minder gunstige periode heeft doorgemaakt en hierdoor een BKR codering heeft opgelopen? Dan hebben wij positieve berichten voor u met betrekking tot hypotheken en BKR coderingen.

Mits u aan bepaalde voorwaarden voldoet, behoort het verkrijgen van een hypotheek nu ook voor u tot de mogelijkheden. Een aantal gespecialiseerde financiële instellingen heeft namelijk voor al die honderdduizenden met een BKR codering een uitgekiende hypotheekvorm ontwikkeld, waardoor het verwerven van een koopwoning ook voor hen mogelijk wordt.

Bemiddeling bij hypotheken én BKR oplossingen
Door op deze website het hypotheken BKR aanvraag formulier in te vullen komt u via HuisGarant in contact met een ervaren adviseur die over de benodigde gespecialiseerde kennis beschikt met betrekking tot hypotheek en BKR noteringen. Naar aanleiding van de gegevens die u op het aanvraagformulier over uzelf verstrekt zal deze telefonisch contact met u opnemen om uw situatie te bespreken en u vertellen welke stappen eventueel verder moeten worden genomen.

Inzage krijgen in uw eigen BKR gegevens
Het BKR hanteert verschillende soorten coderingen, variërend van “lichte” gevallen die meestal niet zo zwaar worden aangerekend, tot “zware” noteringen die echt een belemmering zijn voor het verkrijgen van een hypotheek. De meeste mensen weten zelf niet eens hoe zij in Tiel staan genoteerd. U kunt daarvan gratis en anoniem een overzicht aanvragen bij elke Postbank vestiging, waarna het BKR een uittreksel opstuurt naar het door u opgegeven adres. Alvorens een hypotheken BKR advies uit te brengen zal een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur uw persoonlijke BKR gegevens willen inzien.

Informatie verstrekken over uw financiële situatie
Voorwaarde één bij iedere hypotheek aanvraag is natuurlijk dat u financieel in staat bent om de maandelijkse kosten daarvan te betalen. Wat dat betreft is een hypotheek met BKR situatie niet anders dan een gewone hypotheek aanvraag. Heeft u tegenwoordig regelmatige inkomsten en is de prognose voor wat betreft uw toekomst gunstig? En behoren de problemen die tot uw BKR codering hebben geleid tot het verleden?

Wanneer de gespecialiseerde hypotheek adviseur alle door u verstrekte informatie positief beoordeelt, dan zal deze zich honderd procent ervoor inzetten om uw aanvraag geaccepteerd te krijgen, en wel tegen de best haalbare condities.

Heeft u een BKR notering en wilt u vrijblijvend advies over uw mogelijkheden van een bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde adviseur, maak dan gebruik van het hypotheken BKR aanvraag formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. BKR hypotheken: wat u moet weten Zoekt u informatie over BKR hypotheken? De meeste mensen denken...
  2. Hulp bij veel voorkomend probleem: BKR hypotheken Zoekt u een specialist in BKR hypotheken? De gemiddelde hypotheekrente...
  3. Hypotheken voor ondernemers Het is opvallend hoeveel ondernemers de website van HuisGarant weten...
  4. Hypotheken voor freelancer ondernemers Zoekt u een specialist in hypotheken voor freelancers? Freelancers hebben...
  5. Hypotheek adviseur ondernemer hypotheken Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur als ondernemer?...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)