bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheken voor ondernemers

Het is opvallend hoeveel ondernemers de website van HuisGarant weten te vinden als zij op zoek zijn naar hypotheken voor ondernemers. En niet tevergeefs: steeds meer ondernemende Nederlanders hebben via HuisGarant een passende hypotheek oplossing gevonden. Vaak nadat zij eerder bij een grote hypotheekverstrekker nul op het rekest hadden gekregen.

Ondernemers hypotheken via HuisGarant
De reden hiervan is dat de bij HuisGarant aangesloten adviseurs niet alleen gespecialiseerd zijn in hypotheken voor ondernemers, maar ook met meerdere partijen op de financiële markt samenwerken. Jazeker, ook met die grote waar u misschien bent afgewezen. Maar ook met kleine flexibele maatschappijen die zich speciaal richten op deze “moeilijke markt” en daarvoor op maat gesneden hypotheekvormen hebben ontwikkeld. Dit betekent een belangrijke uitbreiding van uw mogelijkheden. De website van HuisGarant is daarom voor u het ideale vertrekpunt als u aan de weet wilt komen hoe uw hypotheekkansen er voor staan!

Wilt u zo snel mogelijk antwoord op deze vraag, maak dan gebruik van ons hypotheken voor ondernemers aanvraag formulier en één van de bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheekadviseurs neemt op korte termijn contact met u op om uw situatie te bespreken. Of lees eerst verder waarom al zoveel hypotheken voor ondernemers via HuisGarant zijn afgesloten.

Hypotheken voor ondernemers vragen om adviseur met expertise
Een bij HuisGarant aangesloten adviseur heeft verstand van de zakelijke markt en is in staat om uw bedrijfsgegevens te vertalen in voor hypotheekverstrekkers begrijpelijke taal. Bovendien worden ook uw persoonlijke omstandigheden - bijvoorbeeld een meewerkende partner - in het advies meegenomen. Zo kan een potentiële hypotheekverstrekker op goede gronden over uw hypotheekaanvraag beslissen.

De brede expertise van de betreffende adviseur speelt daarbij een belangrijke rol. Het voordeel voor u is dat een adviseur van dit kaliber niet gehinderd wordt door de kokervisie, waar met name veel bankmedewerkers aan lijden. Meestal door gebrek aan ervaring en onvoldoende kennis van de branche. Hypotheken voor ondernemers afsluiten is eigenlijk een vak apart. Een vak dat de bij HuisGarant aangesloten adviseurs beter beheersen dan wie ook.

Hypotheken voor ondernemers vaak maatwerk
Naast de grote bekende hypotheekverstrekkers werken de hypotheek adviseurs die bij HuisGarant zijn aangesloten ook nauw samen met maatschappijen die maatwerk kunnen leveren als het om hypotheken voor ondernemers gaat. Zij hanteren daarbij een flexibel acceptatiebeleid, mits uw aanvraag vergezeld gaat van het positieve advies van een gespecialiseerde hypotheekadviseur. Bent u op zoek naar een hypotheek op maat, dan kunt u via HuisGarant dus kiezen uit een breed scala van hypotheekverstrekkers.

Weet wat uw ondernemers hypotheek mogelijkheden zijn
Een eerste vrijblijvende evaluatie van uw situatie kunt u aanvragen door op deze site het hypotheken voor ondernemers aanvraag formulier in te vullen. Een bij HuisGarant aangesloten adviseur neemt vervolgens contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheken voor freelancer ondernemers Zoekt u een specialist in hypotheken voor freelancers? Freelancers hebben...
  2. Hypotheek adviseur ondernemer hypotheken Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur als ondernemer?...
  3. BKR hypotheken: wat u moet weten Zoekt u informatie over BKR hypotheken? De meeste mensen denken...
  4. Positieve berichten over hypotheken met BKR Hypotheken en BKR coderingen kunnen een lastige combinatie zijn. De...
  5. Hulp bij veel voorkomend probleem: BKR hypotheken Zoekt u een specialist in BKR hypotheken? De gemiddelde hypotheekrente...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)