bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

De laagste hypotheek rente voor ondernemers

Heeft u als ondernemer een huis of bedrijfspand op het oog? En bent u op zoek naar de laagste hypotheek rente voor ondernemers?

Via de bank of de gemiddelde hypotheek adviseur krijgt u doorgaans lastig een hypotheek, vanwege het hoge risico profiel waarin u als ondernemer valt. HuisGarant kijkt verder dan de gemiddelde hypotheekadviseur en biedt unieke hypotheek mogelijkheden voor ondernemers. Vraag direct en vrijblijvend een ondernemer hypotheek offerte of advies aan, of lees eerst verder over uw hypotheek mogelijkheden:

HuisGarant, specialist in ondernemer hypotheken
De bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseurs zijn gespecialiseerd in het beoordelen van hypotheek aanvragen van ondernemers. Zij hebben reeds vele ondernemers aan een gunstige hypotheek financiering geholpen. Om u een relatief goedkope hypotheek en de laagst mogelijke rente te kunnen bieden, is het belangrijk dat u als ondernemer in staat bent om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen. Is dit het geval, dan is de kans groot dat onze ondernemer hypotheekadviseurs u kunnen helpen aan een gunstige financiering.

Werkwijze bij het vinden van de laagste hypotheek rente voor ondernemers
Onze ondernemer hypotheek adviseurs werken met reguliere geldverstrekkers & verzekeraars en met gespecialiseerde geldverstrekkers. Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en gestelde eisen van deze verschillende spelers in de markt. Hierdoor kunnen onze adviseurs voor u op zoek naar de geldverstrekker die het beste inspeelt op uw ondernemerssituatie en u de laagste mogelijke hypotheekrente voor u als ondernemer kan bieden.

De hoogte van uw hypotheek rente is hierbij afhankelijk of u bij een reguliere of een gespecialiseerde geldverstrekker kan worden ondergebracht:

Reguliere geldverstrekkers
Uw hypotheekadviseur onderzoekt altijd eerst of u bij een reguliere geldverstrekker kan worden ondergebracht. Wanneer u bijvoorbeeld in staat bent om uw maandelijkse lasten te betalen en inmiddels een aantal jaarcijfers kunt overleggen, dan is de kans groot dat uw adviseur u bij een reguliere geldverstrekker kan onderbrengen. U krijgt hier een gunstige hypotheekrente, ofwel de laagst mogelijke hypotheekrente op basis van uw ondernemers situatie.

Gespecialiseerde geldverstrekkers
Het is ook mogelijk dat reguliere geldverstrekkers u niet willen financieren. Uw ondernemer hypotheek adviseur zal dan de hypotheek mogelijkheden voor u in kaart brengen via gespecialiseerde geldverstrekkers. Deze gespecialiseerde geldverstrekkers zijn flexibeler bij het verstrekken van een hypotheek voor (startende) ondernemers.

Uw hypotheekadviseur zal de hypotheek rentes bij de verschillende hypotheek aanbieders vrijblijvend voor u in kaart brengen. Afhankelijk van uw ondernemerssituatie is het doorgaans wel zo dat u bij gespecialiseerde geldverstrekkers een wat hogere hypotheek rente betaald. Uw hypotheek adviseur kan u hier alles over vertellen en zal u ten alle tijden de laagst mogelijke hypotheek rente presenteren.

Laat de laagste hypotheek rente voor u als ondernemer berekenen
Wanneer u het laagste hypotheek rente-ondernemer aanvraagformulier invult, berekent uw hypotheekadviseur vrijblijvend uw laagst mogelijke hypotheek rente. Wanneer u tevreden bent, maakt u een vervolgafspraak om uw ondernemer hypotheek te formaliseren.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Goedkoopste hypotheek met BKR en de laagste rente Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  2. Hypotheek rente voor ondernemers Bent u op zoek naar een hypotheek met een gunstige...
  3. De beste hypotheek rente voor ondernemers Wilt u als ondernemer een huis financieren, uw huidige hypotheek...
  4. Hypotheek rente voor de ondernemer Krijgt u via uw bank of hypotheek adviseur een te...
  5. Hypotheek afwijzing voor ondernemers Bent u als ondernemer (zelfstandig ondernemer, freelancer, ZZP-er, DGA of...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)