bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Het maximaal hypotheek bedrag voor de ondernemer

U weet ongetwijfeld dat voor u als ondernemer andere kredietnormen en berekeningsmodules gelden dan voor iemand in loondienst. Voor u ligt het allemaal wat genuanceerder en is de berekeningswijze tamelijk complex. Bent u nieuwsgierig hoe het maximaal hypotheek bedrag voor ondernemers in UW situatie zou uitvallen? Vul dan hier uw gegevens in en u krijgt direct een indicatie van uw maximale hypotheekbedrag. Let op: de uitkomst is niet bindend, want ook andere factoren spelen een rol. Eén van onze adviseurs zal daarover later graag een gesprek met u hebben.

Heeft u al een huis of (bedrijfs)pand op het oog en wilt u zo gauw mogelijk met een deskundige in contact treden, vul dan het maximaal hypotheek ondernemer aanvraagformulier in. Een bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerd hypotheekadviseur zal dan op korte termijn een afspraak met u maken. Of lees eerst verder waarom de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs voor ondernemers veelal méér mogelijkheden kunnen creëren dan de grote reguliere hypotheekverstrekkers.

Vuistregels en variabelen bij ondernemer hypotheek oplossingen
Voor het berekenen van het maximaal hypotheek bedrag voor ondernemers nemen nagenoeg alle geldverstrekkers het gemiddelde inkomen uit onderneming over de afgelopen drie jaar als uitgangspunt. Beschikt u (nog) niet over die cijfers of zijn die niet allemaal even florissant, dan is Leiden al gauw in last. En daarmee uw kans op het beoogde pand bekeken.

HuisGarant werkt samen met hypotheekadviseurs die vanuit hun ervaring een bredere visie hebben ontwikkeld op de situatie van ondernemers. Daarom kijken zij ook naar de zogenaamde variabelen. Zoals uw huidige inkomsten, uw prognoses, en het waaróm van bijvoorbeeld minder positieve cijfers over dat ene jaar.

Verantwoord advies bij berekening van uw maximaal hypotheek
Juist vanwege zijn ervaring en deskundigheid zal een gespecialiseerde adviseur nóóit een onverantwoord advies uitbrengen. U komt erdoor in de problemen en zíjn goede naam raakt in diskrediet. Als hij een maximaal hypotheek bedrag voor u als ondernemer berekent, kunt u er 100% op vertrouwen dat dit in alle opzichten verantwoord is. Overigens zijn de financiële instellingen waar hij uw aanvraag in gaat dienen diezelfde mening toegedaan. Het enige wat u nu nog moet doen is wachten tot de offertes binnenkomen.

Offertes vergelijken en een keuze maken
Uw gespecialiseerde hypotheekadviseur weet van rentestanden en acceptatievoorwaarden. Op basis van uw omstandigheden en gegevens zal hij een aantal hypotheekverstrekkers selecteren waar u de meeste kans maakt op een maximaal te lenen hypotheek bedrag als ondernemer. Uiteraard wordt uw belang daarbij niet uit het oog verloren. Bij beoordeling van de offertes wordt ook scherp gekeken naar het renteniveau en uw maandlasten.

Bent u ondernemer en op zoek naar een hypotheekoplossing, maak dan gebruik van het maximaal hypotheek ondernemers aanvraagformulier en een gespecialiseerde adviseur uit uw eigen regio neemt spoedig contact met u op om uw ondernemer hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor ondernemer zonder jaarcijfers Bent u op zoek naar een hypotheek, maar bent u...
  2. Een hypotheek voor de startende ondernemer Wilt u een woning of bedrijfspand kopen en bent u...
  3. Hypotheek voor de startende ondernemer Heeft u een nieuwe woning op het oog en bent...
  4. Hypotheek rente voor de ondernemer Krijgt u via uw bank of hypotheek adviseur een te...
  5. Hypotheek aanvraag voor ondernemer Heeft u als ondernemer een huis of bedrijfsruimte op het...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)