bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Meerdere opties voor een MKB hypotheek

U heeft een eigen zaak en u wilt een bedrijfspand of een huis kopen waarvoor u opzoek bent naar een MKB hypotheek oplossing? Héél verstandig, want in veel gevallen is onroerend goed nog steeds een solide belegging waarvan u later de vruchten plukt. Het kopen van dat onroerend goed is op zich geen punt. Het aanbod is momenteel groot, dus er is keus genoeg en er valt ook weer wat te loven en bieden. Dat is het afgelopen decennium wel eens anders geweest. De volgende stap die u moet zetten is het aanvragen van een hypotheek.

Helaas maken grote hypotheekverstrekkers, zoals banken, het u daarbij niet gemakkelijk. Een MKB hypotheek wordt door hen dikwijls als risicovol beschouwd. Uw onderneming is immers conjunctuurgevoelig en hoe zeker kan de bank zijn dat u in tijden van recessie aan uw aflossingsverplichtingen kunt voldoen? Gelukkig zijn er ook financiële instellingen die speciaal voor het MKB hypotheek vormen hebben ontwikkeld die hier rekening mee houden. Financiers waar met name de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs goede relaties mee onderhouden.

De beste MKB hypotheek oplossing is geen standaard hypotheek
De beste MKB hypotheek oplossing is eigenlijk altijd een hypotheek met individuele aanpassingen. Veel factoren spelen bij het afsluiten van een MKB hypotheek namelijk een rol. Zoals de sector waarin u actief bent (meer of minder conjunctuurgevoelig?). De vraag of de onderneming pas gestart is of al een jarenlange staat van dienst heeft. Uw leeftijd (hoe lang wilt u doorwerken?). Is er een opvolger of wordt de zaak straks geliquideerd? Daarnaast tellen uw privé-omstandigheden mee. Werkt uw partner bijvoorbeeld ook in de zaak, heeft deze een eigen onafhankelijk inkomen, of bent u enig kostwinner? Het antwoord op al deze vragen is bepalend om de beste hypotheekvorm te vinden. HuisGarant kan u in contact brengen met een in MKB gespecialiseerde adviseur die uit vele beschikbare opties een hypotheek op maat voor u samenstelt.

Welke MKB hypotheek opties zijn er voor u?
Wilt u graag weten welke opties de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs u kunnen bieden? Een advies aanvraag is geheel vrijblijvend maar geeft wel direct inzicht in uw eventuele mogelijkheden en financiële armslag. Als u uw gegevens invult op het aanvraag formulier van deze website, dan wordt uw aanvraag vrijblijvend beoordeeld door een hypotheekadviseur met uitgesproken expertise op het MKB ondernemers vlak. Deze bij HuisGarant aangesloten adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om uw situatie te bespreken. Het staat u geheel vrij om daarna ook voor het vervolgtraject van diens adviezen en begeleiding gebruik te maken.

Meer weten over de MKB hypotheek oplossingen via HuisGarant?
Lees dan op deze website ook eens de berichten over de hypotheek ondernemers, hypotheek DGA en geen jaarcijfers hypotheek oplossingen via HuisGarant. U begrijpt dan volledig waarom er via HuisGarant al veel ondernemende MKB-ers aan een passende hypotheek oplossing zijn geholpen!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Meerdere opties voor hypotheek & eigen bedrijf Het is een onderwerp dat op verjaardagen en borrels vaak...
  2. Hypotheek voor ondernemers U bent zelfstandig- of startend ondernemer en wilt een hypotheek....
  3. Een hypotheek voor ondernemers Een hypotheek voor ondernemer advies of offerte is veelal niet...
  4. Een hypotheek voor ondernemers Heeft u een bedrijfspand of een nieuwe woning op het...
  5. Een hypotheek voor ondernemers Bent u zich als zelfstandig ondernemer aan het oriënteren op...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)