bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Ondernemer en hypotheek informatie

Heeft u een nieuwe woning op het oog en bent u momenteel op zoek naar ondernemer en hypotheek informatie? Banken en hypotheek adviseurs zitten er veelal niet op te wachten ondernemers een hypotheek te verstrekken. Zij wijzen uw hypotheekaanvraag af, bijvoorbeeld vanwege het ontbreken van drie volledige jaarcijfers, het niet hebben van definitieve belastingaanslagen, of vanwege een te wisselend inkomen…

HuisGarant kijkt verder en heeft al vele ondernemers voorzien van een gunstige hypotheek oplossing. Vul daarom vandaag nog het ondernemer en hypotheek aanvraagformulier in, zodat een van onze adviseurs u een vrijblijvend hypotheekadvies kan geven. Een bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseur bij u uit de regio neemt dan spoedig contact met u op.

Een ondernemer en hypotheek oplossing via HuisGarant
Dat voor het betalen van de maandelijkse hypotheek lasten het inkomen van een ondernemer minder zekerheden biedt t.o.v. een inkomen uit vast dienstverband, is voor de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zeker geen reden om uw hypotheekaanvraag te weigeren. Ook zonder vast inkomen of jaarcijfers bieden onze adviseurs ondernemer en hypotheek oplossingen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs bieden de mogelijkheid om een hypotheek af te sluiten, over te sluiten of te verhogen.

Uw hypotheek inventarisatie via HuisGarant
Bij het afsluiten van een hypotheek gaat u op zoek naar een geldverstrekker voor een op uw ondernemers situatie toegespitste hypotheek oplossing. Hierbij zoekt u de gunstigste voorwaarden, hypotheek lasten en hypotheek rente. U kunt er hierbij voor kiezen zelf veel tijd te besteden aan het bezoeken en inventariseren van potentiële geldverstrekkers. Maar u kunt ook een bij HuisGarant aangesloten onafhankelijke ondernemer en hypotheek adviseur uw mogelijkheden laten inventariseren.

De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs hebben zich volledig gespecialiseerd in ondernemer hypotheek vraagstukken en hebben ingangen bij zowel reguliere als alle in ondernemer en hypotheek gespecialiseerde geldverstrekkers van Nederland. Deze gespecialiseerde geldverstrekkers onderscheiden zich door een flexibel acceptatiebeleid voor ondernemers.

Vul vrijblijvend het ondernemer en hypotheek aanvraag formulier in. Een gespecialiseerde ondernemer hypotheek adviseur neemt dan contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek als startend ondernemer Wilt u een hypotheek als startend ondernemer, maar kunt u...
  2. Een gespecialiseerde ondernemer hypotheekverstrekker Bent u als zelfstandig ondernemer (freelancer, DGA, startend ondernemer, ZZP-er...
  3. Een hypotheekaanvraag als ondernemer Wanneer u een hypotheekaanvraag als ondernemer (zelfstandig, startend ondernemer, ZZP-er...
  4. Een vrijblijvend ondernemer hypotheek advies Zoekt u als ondernemer een hypotheek advies voor de financiering...
  5. Gespecialiseerde ondernemer hypotheekaanbieders Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ondernemer hypotheekaanbieder? Wanneer...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)