bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een vrijblijvend ondernemer hypotheek advies

Zoekt u als ondernemer een hypotheek advies voor de financiering van een nieuwe woning of bedrijfspand? Het verkrijgen van een gedegen ondernemer hypotheek advies is veelal lastig via de gemiddelde hypotheek adviseur of bank. Om hier voor een hypotheek in aanmerking te komen moet u minimaal 3 jaarcijfers tonen, prognoses, een stabiel inkomen, en dan nog is de kans groot dat uw hypotheek aanvraag wordt afgewezen…

Een ondernemer hypotheek advies via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseurs vinden dat door het te streng handhaven van bovengenoemde criteria, ondernemers veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen. Via HuisGarant zijn hierbij reeds vele ondernemers via een gedegen ondernemer hypotheek advies geholpen aan een aantrekkelijke hypotheek. Door de kennis en ervaring van onze ondernemer hypotheek adviseurs hebben deze niet alleen begrip voor uw ondernemers situatie, maar kunnen deze u ook verder helpen aan een scherpe hypotheek offerte.

Een ondernemer hypotheek offerte of advies
Vraag vrijblijvend een ondernemer hypotheek advies of offerte aan. Dan neemt een bij Huisgarant aangesloten hypotheek adviseur contact met u op om de ondernemer hypotheek mogelijkheden met u door te nemen. Uw hypotheek adviseur maakt hierbij uw inkomen uit onderneming inzichtelijk en brengt deze bij de juiste hypotheekinstellingen onder de aandacht. Dit verzekert u van een optimaal hypotheek voorstel met de laagst mogelijke hypotheekrente en maandlasten.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een vrijblijvend freelancer hypotheek advies of offerte Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur voor een...
  2. Vrijblijvend hypotheek freelancer advies Bent u freelancer en heeft u uw oog laten vallen...
  3. Een ondernemer en hypotheek advies of offerte Wilt u een woning of bedrijfspand kopen en bent u...
  4. Een hypotheek en ondernemer advies Heeft u een bedrijfspand of een nieuw huis op het...
  5. Een hypotheek en ondernemer advies of offerte Heeft u als ondernemer een nieuwe woning of bedrijfspand op...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)