bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Meer hypotheek ondernemers financieringsmogelijkheden

Bent u (startende) ondernemer en zoekt u een hypotheek ondernemers oplossing? Ondernemers die een hypotheek willen afsluiten komen nog veel te vaak voor een gesloten deur te staan. Het is algemeen bekend dat grote reguliere hypotheekverstrekkers voor deze groep rigide regels hanteren waaraan de aanvrager niet altijd kan voldoen…

Hypotheek ondernemers aanvragen in de praktijk
Met de laatste recessie nog vers in het geheugen zal niet iedere ondernemer bijvoorbeeld drie positieve jaarcijfers op rij kunnen laten zien. Een ander veel voorkomend euvel is dat de onderneming recentelijk is omgezet in een BV. Het verleden van uw bedrijf telt dan niet mee, en u wordt als kersverse DGA feitelijk beschouwd als starter. De BV beschikt uiteraard nog niet over drie jaarcijfers en wordt als een “risicovolle” onderneming gezien.

Tja! U kunt zich daar terecht boos over maken en uw dromen over een ander (zaken)pand voorlopig in de koelkast opbergen. Maar u kunt zich óók breder oriënteren en een gesprek aanvragen met één van de bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde adviseurs. Dan zal al gauw blijken dat er méér financieringsmogelijkheden zijn voor een hypotheek ondernemers aanvraag dan u tot nu toe had gedacht!

Wilt u daar zo gauw mogelijk meer van weten, maak dan gebruik van het hypotheek ondernemers aanvraag formulier op deze website. U vult de belangrijkste gegevens alvast in, die door een objectieve hypotheekadviseur geheel vrijblijvend worden beoordeeld. Die neemt daarna telefonisch contact om uw persoonlijke financieringsmogelijkheden te bespreken.

Verschillende hypotheek ondernemers vormen
Zeker voor u als ondernemer is het van belang dat er een gelijkwaardige gesprekspartner tegenover u zit. Niet iemand die voornamelijk particuliere hypotheken afsluit voor mensen die in loondienst zijn, maar een door de wol geverfde intermediair die een balans kan lezen, onverwachte investeringskosten kan duiden, en kan beoordelen in hoeverre uw bedrijf conjunctuurgevoelig is.

Wilt u een vrijblijvend hypotheek ondernemers advies, dan kan de bij HuisGarant aangesloten adviseur u verschillende opties voorleggen. Voor welke looptijd en vorm u kiest is vanzelfsprekend geheel afhankelijk van uw situatie en uw (toekomst)plannen. Los van een gunstige rentevoet en een prettig laag maandbedrag, is het vooral van belang dat de hypotheek ondernemers aanvraag die u gaat indienen volledig bij u past. Pas als u daar met zijn tweetjes helemaal uit bent, is het moment gekomen waarop offertes kunnen worden aangevraagd.

Hypotheek ondernemers oplossing als overbrugging
Ook als u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen - bijvoorbeeld omdat uw onderneming jonger is dan drie jaar - kan de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur u wellicht tóch aan een financiering helpen. Een aantal hypotheekverstrekkers heeft gespecialiseerde hypotheekvormen ontwikkeld voor situaties als deze. Zij nemen daarmee een risico en berekenen daarom doorgaans een iets hogere rente. Maar het staat u vrij om na verloop van tijd over te stappen naar een reguliere hypotheekverstrekker met een lagere rente. Dat kan bijvoorbeeld op het moment dat u wél voldoende positieve boekjaren kunt overleggen. Uw adviseur zal ook deze mogelijkheid graag met u bespreken.

Vraag informatie aan over verschillende hypotheek ondernemers vormen
Wilt u hier meer over weten laat u dan informeren door een hypotheek adviseur met zakelijke expertise. Wij brengen u met zo iemand in contact zodra u het hypotheek ondernemers aanvraag formulier heeft ingevuld.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Meer mogelijkheden bij een hypotheek ZZP adviseur Wie als ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel) graag een hypotheek wil...
  2. Hypotheek voor ondernemers aanvraag Het afsluiten van een hypotheek voor ondernemers is een verhaal...
  3. HuisGarant wil een beter hypotheek ondernemers klimaat Ze zeggen altijd dat Nederlanders een ondernemend volkje zijn. En...
  4. Hypotheken voor ondernemers Het is opvallend hoeveel ondernemers de website van HuisGarant weten...
  5. Een ondernemers hypotheek oplossing Het beoordelen van het inkomen uit ondernemerschap is doorgaans erg...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)