bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Online hypotheek-freelancer ondernemers

Bent u als freelancer op zoek naar een online hypotheek? Freelancers krijgen veelal via de bank of via hypotheek adviseurs geen (online) hypotheek offerte vanwege hun wisselende inkomen. Wanneer u door uw bijzondere inkomenspositie normaliter niet in aanmerking komt voor een hypotheek kan HuisGarant u waarschijnlijk wel helpen met een (online) hypotheek als freelancer.

U bent niet voor niets freelancer. U kunt voor eigen rekening en risico kennis en/of kunde aanbieden aan opdrachtgevers tegen een overeen te komen tarief. Uw opdrachtgevers lopen geen risico van een werknemer in vaste dienst en u kunt doorgaans meer verdienen t.o.v. een vaste aanstelling. In dit kader helpt een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur u wel aan een hypotheek wanneer u gewoonweg uw maandelijkse hypotheeklasten kunt betalen.

Vul vrijblijvend en in alle rust het online hypotheek-freelancer formulier in. Om uw hypotheek offerte goed op uw wensen af te stemmen, zal een hypotheekadviseur vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden met u door te nemen. Op een deskundige en objectieve wijze wordt een inventarisatie gemaakt van de hypotheek mogelijkheden via verschillende hypotheekverstrekkers.

Waarom freelancers doorgaans geen (online) hypotheek offerte krijgen
Voor mensen met een wisselend inkomen, zoals freelancers, is het doorgaans moeilijk om via reguliere hypotheek kanalen aan een (online) hypotheek offerte te komen. Dit komt omdat de meeste hypotheekadviseurs en hypotheek verstrekkers in de huidige hypotheek markt liever geen risico willen lopen en zich daarom liever concentreren op ‘reguliere klanten’. Lastige (online) hypotheek-freelancer aanvragen worden veelal niet in behandeling genomen.

Dit is veelal onterecht. Hypotheekverstrekkers kunnen het feit dat over 25 jaar de helft van de beroepsbevolking freelance werkt, daar waar dat nu nog zo’n 10% is, niet meer negeren.

Mogelijkheid van een (online) hypotheek aanvraag voor freelancer ondernemers
Goed om te weten is dat de markt geleidelijk aan het veranderen is. Er staan langzamerhand enkele hypotheek verstrekkers op speciaal voor ondernemers en freelancers.

HuisGarant werkt met gespecialiseerde freelancer hypotheekadviseurs die door hun kennis, ervaring en netwerk van zowel reguliere als gespecialiseerde hypotheekverstrekkers wel mogelijkheden en ingangen hebben. De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs hebben al vele ondernemers zoals freelancers, zelfstandige ondernemers, Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP-ers), interim-managers, consultants en DGA’s geholpen aan een passende hypothecaire financiering.

Vul vrijblijvend het online hypotheek-freelancer formulier in. Een hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de freelancer hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Online hypotheek aanvragen van ondernemers Wilt u online een hypotheek aanvragen als ondernemer? Ondernemers op...
  2. Online BKR hypotheek offerte aanvraag Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  3. Een hypotheekverstrekker voor freelancer ondernemers Heeft u als freelancer een nieuw huis op het oog...
  4. DGA hypotheek online berekenen Bent u Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) van uw eigen BV?...
  5. Hypotheken voor freelancer ondernemers Zoekt u een specialist in hypotheken voor freelancers? Freelancers hebben...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)