bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Overwaarde benutten voor aflossen schuld of lening

Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u deze overwaarde benutten voor het aflossen van een lening, schuld of doorlopend krediet?

Overwaarde
De hoogte van uw overwaarde is het verschil tussen de verkoop opbrengst van uw woning en het openstaande hypotheek bedrag. Deze overwaarde ontstaat doordat de marktwaarde van uw huis hoger ligt dan de oorspronkelijke koopsom en / of doordat een deel van uw hypotheek is afgelost. Deze overwaarde kunt u benutten voor verschillende doeleinden zoals voor het aflossen van uw lening, schuld of doorlopend krediet.

Hoe benut u uw overwaarde?
Een mogelijkheid is dat u een nieuwe, hogere, aflossingsvrije hypotheek afsluit. Met het nieuwe hypotheek bedrag lost u de oude hypotheek af en over het rest bedrag / de overwaarde kunt u vervolgens beschikken. In hoeverre uw hypotheekrente over de gebruikte overwaarde fiscaal aftrekbaar is, is afhankelijk van de manier waarop u het wilt besteden. Hierover kan een bij HuisGarant aangesloten hypotheek specialist u verder adviseren.

Wanneer u vrijblijvend het overwaarde aanvraag formulier invult, neemt een hypotheek specialist telefonisch contact met u op om de mogelijkheden om uw eventuele overwaarde te benutten met u door te nemen. Op een deskundige en betrouwbare wijze wordt hierbij samen met u een inventarisatie gemaakt van uw financiële mogelijkheden.

Vul direct het overwaarde aanvraag formulier in.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Lening / schuld aflossen met overwaarde Heeft u een lening of schuld die u wilt aflossen...
  2. Overwaarde benutten voor een tweede hypotheek Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u deze...
  3. Overwaarde benutten & BKR coderingen Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u hiermee...
  4. Overwaarde huis voor schulden / leningen gebruiken? Heeft u een lening, schuld of BKR codering waar u...
  5. Als freelancer een hypothecaire lening aanvragen Bent u als freelancer op zoek naar een hypothecaire lening...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)