bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Overwaarde benutten voor een tweede hypotheek

Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u deze overwaarde benutten voor het afsluiten van een tweede hypotheek?

Door een tweede hypotheek kunt u bijvoorbeeld op een goedkope manier leningen met een hoge rente afbetalen. Niet alleen is de rente op een hypotheek veelal lager dan op een lening, ook is de looptijd doorgaans langer. U zult echter wel kosten moeten maken voor het aangaan van de tweede hypotheek, zoals afsluitkosten, notariskosten en de kosten van een taxatie. Een tweede hypotheek is dan ook niet echt geschikt voor het inlossen van kleine bedragen.

Bij voldoende overwaarde kunt u een tweede hypotheek op uw woning nemen. U sluit dan voor dezelfde woning een tweede hypotheek af voor het bedrag dat u wilt gebruiken. De rente is alleen aftrekbaar als u het geldbedrag gebruikt voor de verbetering of verbouwing van uw woning. Een taxatie is voor het afsluiten van een tweede hypotheek niet altijd nodig, vaak voldoet de WOZ-waarde. Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur kan u hier alles over vertellen.

Wanneer u vrijblijvend het overwaarde aanvraag formulier invult, neemt een hypotheek specialist telefonisch contact met u op om de mogelijkheden om uw eventuele overwaarde te benutten met u door te nemen. Op een deskundige en betrouwbare wijze wordt hierbij samen met u een inventarisatie gemaakt van uw mogelijkheden.

Vul direct het hypotheek met overwaarde formulier in voor het benutten van uw overwaarde.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Overwaarde benutten voor aflossen schuld of lening Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u deze...
  2. Overwaarde huis voor schulden / leningen gebruiken? Heeft u een lening, schuld of BKR codering waar u...
  3. Overwaarde benutten & BKR coderingen Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u hiermee...
  4. Lening / schuld aflossen met overwaarde Heeft u een lening of schuld die u wilt aflossen...
  5. Geen hypotheek door scheiding en/of BKR codering Krijgt u geen hypotheek vanwege een BKR codering welke u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)