bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Overwaarde huis voor schulden / leningen gebruiken?

Heeft u een lening, schuld of BKR codering waar u vanaf wilt? En heeft u overwaarde op uw huis waarbij u overweegt deze overwaarde te gebruiken om uw lening of schuld af te lossen, zodat u op lagere maandlasten uitkomt?

De overwaarde op uw woning
Uw overwaarde is de extra financiële ruimte die ontstaat doordat de marktwaarde van uw huis hoger ligt dan de oorspronkelijke koopsom en/of doordat u een deel van uw hypotheek (tussentijds) heeft afgelost. Deze overwaarde kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken zoals om uw schuld of lening af te lossen.

Bijkomende kosten bij een oversluiting
Let hierbij wel op het feit dat er bijkomende kosten komen kijken bij het oversluiten van uw hypotheek, zoals de kosten voor de notaris, taxateur, de hypotheekverstrekker en een eventuele boeterente van uw huidige hypotheekverstrekker. U moet dus goed afwegen wat de meest verstandige beslissing is.

Hiernaast is uw hypotheek rente bij het gebruik van uw overwaarde voor het inlossen van uw lening niet fiscaal aftrekbaar. Maar dan nog kan het interessant zijn uw overwaarde voor dit doeleinde te benutten.

Persoonlijke advisering over uw mogelijkheden is hierbij noodzakelijk, omdat de mogelijkheden van het benutten van uw overwaarde afhankelijk is van uw persoonlijke situatie. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur kan u hier vrijblijvend over adviseren.

Vrijblijvend advies over uw mogelijkheden
Vraag hiervoor een vrijblijvend advies aan door het invullen van ons inlossing schuld / lening via mijn overwaarde formulier. Als u het aanvraagformulier heeft ingevuld, neemt een hypotheek adviseur in eerste instantie telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Op een deskundige en betrouwbare wijze wordt vervolgens een inventarisatie gemaakt van uw financiële toekomst en wordt de best passende financiële oplossing voor u gezocht, waarbij u uw overwaarde gebruikt om hiermee uw schuld of lening af te lossen.

Overwaarde benutten en BKR coderingen
Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet Registratie in Tiel? En heeft u overwaarde op uw woning? HuisGarant hypotheek adviseurs zijn gespecialiseerd in BKR hypotheek oplossingen en het benutten van uw overwaarde. Graag bekijkt een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur vrijblijvend de mogelijkheden om uw eventuele overwaarde te benutten om hiermee uw te dure lening(en) in te lossen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Overwaarde benutten voor aflossen schuld of lening Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u deze...
  2. Overwaarde benutten voor een tweede hypotheek Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u deze...
  3. Lening / schuld aflossen met overwaarde Heeft u een lening of schuld die u wilt aflossen...
  4. Overwaarde benutten & BKR coderingen Heeft u overwaarde op uw woning en wilt u hiermee...
  5. (G)een hypotheek met schulden? Krijgt u lastig of geen hypotheek door schulden die onverhoopt...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)