bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een startend ondernemer hypotheek oplossing

Wilt u een startend ondernemer hypotheek advies, maar kunt u nog geen drie jaarcijfers overleggen? De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs vinden dat door het te streng handhaven van de ondernemers criteria bij geldverstrekkers, startende ondernemers veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen.

Een startend ondernemer hypotheek advies of offerte
Bent u in staat om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen? Praat dan eens vrijblijvend met een van onze hypotheekadviseurs. Vul hiervoor vrijblijvend het aanvraagformulier in. Een gespecialiseerde hypotheekadviseur neemt vervolgens contact op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Startend ondernemer hypotheek verstrekkers
Uw hypotheek adviseur is volledig thuis in de mogelijkheden en de eisen die door hypotheekverstrekkers worden gesteld. Uw hypotheekadviseur weet de juiste routes voor u te vinden en werkt hiervoor met de juiste in Nederland aanwezige reguliere geldverstrekkers en alle gespecialiseerde startende ondernemer hypotheek verstrekkers.

Beoordeling van uw startende ondernemer hypotheek aanvraag
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zijn als een van de weinige adviseurs in Nederland gespecialiseerd in het bieden van een startend ondernemer hypotheek oplossing. Doordat uw hypotheekadviseur een hoge mate van ondernemer specialisme heeft opgebouwd kan deze uw ondernemerssituatie uitstekend beoordelen. Uw adviseur maakt uw inkomen uit onderneming inzichtelijk en brengt deze bij de juiste geldverstrekkers onder de aandacht. Dit verzekert u van een optimaal hypotheek voorstel met de laagst mogelijke hypotheekrente.

Vraag direct een vrijblijvend startend ondernemer hypotheek advies of offerte aan door het invullen van het aanvraagformulier.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek als startend ondernemer Wilt u een hypotheek als startend ondernemer, maar kunt u...
  2. Een startende ondernemer hypotheek oplossing Wilt u een huis kopen en bent u op zoek...
  3. Hypotheek voor de startende ondernemer Bent u als startend ondernemer op zoek naar een hypotheek...
  4. Hypotheek voor de startende ondernemer Heeft u een nieuwe woning op het oog en bent...
  5. Een hypotheek voor de startende ondernemer Wilt u een woning of bedrijfspand kopen en bent u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)