bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek als startend ondernemer

Wilt u een hypotheek als startend ondernemer, maar kunt u nog geen 3 jaarcijfers tonen? De bij HuisGarant aangesloten hypotheek startend ondernemer specialisten vinden dat door het te streng handhaven van de ondernemers criteria bij de gemiddelde hypotheekverstrekker, startende ondernemers veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen.

Een hypotheek voor de startende ondernemer
Bent u in staat om maandelijks uw hypotheeklasten te dragen? Praat dan eens met een bij HuisGarant aangesloten hypotheek specialist. Vul hiervoor vrijblijvend het aanvraagformulier in om een hypotheek startend ondernemer advies of offerte aan te vragen. Een van onze specialisten neemt dan contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken.

Beoordeling van uw hypotheek startend ondernemer aanvraag
De bij HuisGarant aangesloten startend ondernemer hypotheek specialisten zijn als een van de weinige adviseurs in Nederland gespecialiseerd in het bieden van een oplossing voor de startende ondernemer. Doordat onze hypotheek startend ondernemer specialisten een hoge mate van ondernemers specialisme hebben opgebouwd kunnen deze uw ondernemers situatie uitstekend beoordelen.

Onze specialisten werken hierbij met alle gespecialiseerde ondernemer hypotheekverstrekkers van Nederland en zijn volledig thuis in de mogelijkheden en de eisen die hier worden gesteld. Dit verzekert u van een optimaal voorstel met de laagst mogelijke hypotheekrente en maandlasten.

Vraag direct en vrijblijvend een hypotheek-startend-ondernemer advies of offerte aan, door het invullen van het aanvraagformulier.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een startend ondernemer hypotheek oplossing Wilt u een startend ondernemer hypotheek advies, maar kunt u...
  2. Een hypotheek voor de startende ondernemer Wilt u een woning of bedrijfspand kopen en bent u...
  3. Een startende ondernemer hypotheek oplossing Wilt u een huis kopen en bent u op zoek...
  4. Hypotheek voor de startende ondernemer Heeft u een nieuwe woning op het oog en bent...
  5. Hypotheek voor de startende ondernemer Bent u als startend ondernemer op zoek naar een hypotheek...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)