bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek oplossing met een tijdelijk dienstverband

Heeft u een huis op het oog en heeft u hiervoor ondanks uw tijdelijk dienstverband een hypotheek nodig? Mensen met een halfjaarcontract, jaarcontract of een meerjarigcontract ondervinden veelal problemen bij het verkrijgen van een hypotheek via de gemiddelde bank of hypotheekadviseur…

Een tijdelijk dienstverband hypotheek oplossing via HuisGarant
Via HuisGarant zijn reeds vele mensen met een tijdelijk dienstverband aan een hypotheek geholpen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs vinden namelijk dat door het te streng handhaven van de beoordelingscriteria van de gemiddelde bank of hypotheekinstelling, mensen met een tijdelijk dienstverband veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen.

Vul vrijblijvend het tijdelijke dienstverband hypotheek aanvraagformulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

De hypotheek mogelijkheden met een tijdelijke dienstverband
Wanneer uw werkgever d.m.v. een intentieverklaring aangeeft dat de intentie aanwezig is om uw tijdelijke dienstverband voort te zetten, dan maakt u via HuisGarant een goede kans op een gunstige hypotheek. Dit geldt bijvoorbeeld ook wanneer:

- U een goed en stabiel arbeidsverleden heeft,
- Uw arbeidsvooruitzicht positief is,
- Uw inkomen hoog is ten opzichte van het benodigde hypotheekbedrag,
- Uw partner wel een vast contract heeft.

Wanneer u geen intentieverklaring van uw werkgever krijgt wordt uw inkomen gebaseerd op 70% van het gemiddelde inkomen over de afgelopen 3 jaar, tot een maximum van het inkomen van uw laatste jaar.

Hypotheek offertes voor een tijdelijk dienstverband hypotheek oplossing
Nederland telt ongeveer zeventig hypotheek verstrekkers. Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur vraagt altijd bij meerdere gespecialiseerde hypotheek verstrekkers een hypotheekofferte voor u aan. U kunt hierdoor vrijblijvend verschillende hypotheek offertes vergelijken en bekijken welke hypotheek het beste bij u past.

Een hypotheek advies of offerte
Neem contact op met een van onze hypotheek adviseurs voor een passende hypotheek oplossing. Vul hiervoor vrijblijvend het tijdelijke dienstverband hypotheek aanvraagformulier in. Een hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek bij tijdelijk contract Zoekt u een hypotheek en heeft u een tijdelijk contract?...
  2. Een tijdelijke contract en toch een hypotheek Heeft u een tijdelijke contract en toch een hypotheek nodig?...
  3. Een hypotheek zonder vaste inkomsten Zelfstandige ondernemers en mensen die op provisiebasis of ongeregeld werken,...
  4. Geen vast inkomen hypotheek Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan...
  5. Een hypotheek BKR oplossing in het verschiet U kent ongetwijfeld het zinnetje “Toetsing en registratie bij BKR...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)