bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een tijdelijke contract en toch een hypotheek

Heeft u een tijdelijke contract en toch een hypotheek nodig? Via HuisGarant zijn reeds vele mensen met een tijdelijk contract aan een hypotheek financiering geholpen.

De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs vinden namelijk dat door het te streng handhaven van de beoordelingscriteria van de gemiddelde bank of hypotheek adviseur, mensen met een tijdelijk contract veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen.

HuisGarant, specialist in tijdelijk contract hypotheek oplossingen
HuisGarant bekijkt het begrip inkomen hierbij ruimer dan de gemiddelde bank of hypotheek adviseur. Mensen met een tijdelijk contract, werkzaam op projectbasis, flexwerkers of uitzendkrachten, kunnen bij HuisGarant wel terecht voor een hypotheek oplossing, wanneer deze een goed inkomen kunnen aantonen.

De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn gespecialiseerd in het advisering van mensen met een tijdelijke contract die toch een hypotheek willen, zoals:
- Uitzendkrachten die al drie jaar werkzaam zijn,
- Freelancers, Interim managers, ICT’ers en consultants,
- Parttimers, oproepkrachten, nul-uren contracten,
- Tijdelijke contracten, projectwerkers,
- Seizoenarbeiders, strandtenthouders,
- Flexwerkers.

Hypotheek offerte of advies bij een tijdelijk contract
Neem contact op met een van onze hypotheek adviseurs voor een passende hypotheek oplossing. Vul hiervoor vrijblijvend het tijdelijke contract hypotheek aanvraagformulier in. Een hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Inventarisatie van de hypotheek mogelijkheden bij een tijdelijk contract
Nederland telt circa 70 reguliere geldverstrekkers. Uw hypotheek adviseur onderzoekt altijd eerst de mogelijkheden via het reguliere hypotheek kanaal. De kans bestaat dat u hierdoor een reguliere hypotheek krijgt, tegen een reguliere hypotheek rente. En wordt u uiteindelijk niet geholpen via het reguliere kanaal? Dan inventariseert uw hypotheek adviseur vrijblijvend de mogelijkheden via gespecialiseerde geldverstrekkers voor een ‘tijdelijk contract hypotheek oplossing’ tegen de gunstigste voorwaarden en hypotheek rente.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek bij tijdelijk contract Zoekt u een hypotheek en heeft u een tijdelijk contract?...
  2. U zoekt een hypotheek en hebt geen vast contract? Eind november 2007 heeft het kabinet de besluitvorming rond het...
  3. Hypotheek zonder vast contract kan nu zelfs met NHG Het verkrijgen van een voordelige hypotheek zonder vast contract was...
  4. Een hypotheek oplossing met een tijdelijk dienstverband Heeft u een huis op het oog en heeft u...
  5. Een hypotheek zonder vaste inkomsten Zelfstandige ondernemers en mensen die op provisiebasis of ongeregeld werken,...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)