bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Variabel inkomen hypotheek

Hypotheek probleem voor mensen met een variabel inkomen
U heeft een passende woning op het oog maar u krijgt geen hypotheek gezien u een variabel inkomen heeft. U voldoet zogenaamd niet aan de ‘norm’ van de hypotheekverstrekker. Mensen met een variabel inkomen zoals (net gestarte) ondernemers, freelancers en Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP-ers) ondervinden vaak dezelfde problemen met het verkrijgen van de door hun gewenste hypotheek. Een variabel inkomen of onvoldoende inkomensgegevens betekent in veel gevallen gewoonweg geen hypotheek…

Een onterecht negatief hypotheek advies
Waarom zou u als ondernemer geen hypotheek kunnen krijgen, simpelweg omdat u nog geen jaarcijfers kunt tonen? En waarom zou u met een variabel inkomen uw maandelijkse hypotheeklasten niet kunnen betalen?

Het beoordelen van een ondernemersinkomen is door een gebrek aan kennis en inzicht lastig voor de meerderheid van de intermediairs. Ten onrechte wordt hierdoor vaak een negatief hypotheek advies gegeven.

Variabele inkomen hypotheek oplossing
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek specialisten denken niet productgericht, maar situatie- en mens gericht. Zij bieden variabele inkomen hypotheek oplossingen speciaal voor mensen die door hun ondernemers situatie voor een dichte deur komen te staan.

De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs werken zowel met regulieren als gespecialiseerde hypotheekverstrekkers. Op basis van hun kennis en ervaring hebben zij inzicht ontwikkeld in de vele ondernemerssituaties en prognoses, waarmee zij uw inkomen uit onderneming inzichtelijk kunnen maken. Zij openen hiermee deuren, daar waar andere hypotheek adviseurs en hypotheekverstrekkers u weigeren.

Voor een variabele inkomen hypotheek oplossing via een HuisGarant hypotheek adviseur heeft u niet per definitie de jaarstukken van de afgelopen 3 jaar nodig. Ook een prognose van het aankomende jaar kan worden gebruikt voor het bepalen van uw maximale hypotheek en uw hypotheekrente.

Heeft u een hypotheek nodig maar weigert uw bank of financieel adviseur in verband uw variabele inkomen? Neem dan contact op met een van onze hypotheek adviseurs voor een passende hypotheek oplossing. Vul hiervoor vrijblijvend het variabele inkomen hypotheek aanvraagformulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hoe krijgt u een hypotheek met variabel inkomen? Zoals het er nu naar uitziet zal binnen vier jaar...
  2. Geen vast inkomen hypotheek Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan...
  3. Een hypotheek zonder gelijk inkomen Als uw inkomen niet iedere maand gelijk is, dan doen...
  4. Geen aantoonbaar inkomen hypotheek U kunt bij elke bank naar binnen lopen voor een...
  5. Een hypotheek ondanks uw wisselende inkomen Heeft u een geschikte woning op het oog maar krijgt...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)