bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek voor ondernemers

Een hypotheek voor ondernemer advies of offerte is veelal niet of lastig te krijgen via de gemiddelde bank of hypotheekadviseur. Dit komt veelal doordat de gemiddelde ondernemer geen vast inkomen heeft, of nog onvoldoende (positieve) jaarcijfers. Om als ondernemer in aanmerking te komen voor een hypotheek moet u bij uw bank of hypotheekadviseur minimaal 3 jaarcijfers tonen, prognoses, stevige onderbouwingen en dan nog is de kans groot dat uw aanvraag wordt geweigerd…

HuisGarant, specialist in ondernemer hypotheek oplossingen
HuisGarant is als een van de weinige hypotheek organisaties in Nederland gespecialiseerd in ‘hypotheek voor ondernemer‘ oplossingen. HuisGarant kijkt hierbij verder dan de gemiddelde hypotheek adviseur. Vraag direct en vrijblijvend een hypotheek voor ondernemer advies of offerte aan. Dan neemt een Erkend hypotheek adviseur vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Of lees eerst verder over uw hypotheek mogelijkheden:

Een hypotheek voor ondernemer financiering
Via HuisGarant zijn reeds vele ondernemers aan een aantrekkelijke hypotheek financiering geholpen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs vinden namelijk dat door het te streng handhaven van bovengenoemde criteria ondernemers veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen. Wanneer u in staat bent om uw maandelijkse hypotheek lasten te financieren, en u nog voldoende ruimte heeft voor andere uitgaven, ondersteunen de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs u bij het verkrijgen van een ondernemers hypotheek oplossing.

Hypotheek aanvraag bij verschillende geldverstrekkers
Vanwege het feit dat uw hypotheek adviseur een hoge mate van ondernemers specialisme heeft opgebouwd, kan deze een goed oordeel vellen over uw mogelijkheden bij de verschillende geldverstrekkers. Uw hypotheek adviseur maakt uw inkomen uit onderneming inzichtelijk en brengt deze bij de juiste geldverstrekkers onder de aandacht. Dit verzekert u van een optimaal hypotheek voorstel met de laagst mogelijke maandlasten en hypotheekrente.

Een hypotheek voor ondernemer advies of offerte
Vul vrijblijvend het hypotheek aanvraagformulier in om een hypotheek voor ondernemer advies of offerte aan te vragen. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de ondernemer hypotheek mogelijkheden met u door te nemen. En wanneer u tevreden bent over uw hypotheek mogelijkheden maakt u een vervolg afspraak.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor beginnende ondernemers Heeft u als beginnend ondernemer een hypotheek nodig voor een...
  2. Hypotheek afwijzing voor ondernemers Bent u als ondernemer (zelfstandig ondernemer, freelancer, ZZP-er, DGA of...
  3. Een hypotheek voor ondernemers Heeft u een bedrijfspand of een nieuwe woning op het...
  4. Hypotheek advies voor ondernemers Bent u als ondernemer op zoek naar een gedegen hypotheek...
  5. Hypotheek voor ondernemers U bent zelfstandig- of startend ondernemer en wilt een hypotheek....


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)