bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor ondernemers aanvraag

Het afsluiten van een hypotheek voor ondernemers is een verhaal apart. Het lijkt of banken en andere hypotheekverstrekkers nog steeds achter de werkelijkheid aanlopen. Want nog even, en Nederland telt zowat méér ondernemende zelfstandigen dan mensen die in loondienst zijn!

Enquêtes wijzen het uit: veel jonge mensen dromen ervan vroeg of laat voor zichzelf te beginnen en een eigen zaak op te zetten. Niet zo vreemd voor een volk waarbij het ondernemers bloed al eeuwenlang nadrukkelijk door de aderen stroomt. Ook u bent niet in loondienst en uw inkomen is afhankelijk van winst uit onderneming. Dat kan verdraaid goed uitpakken, maar er zijn ook wel eens jaren dat het ietsje minder is. En dáár zit nou precies de crux waarom de grote financieringsinstellingen zich nogal eens terughoudend opstellen bij een hypotheek voor ondernemers aanvraag.

Andere kijk op hypotheek voor ondernemers problematiek
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs hebben een geheel andere kijk op uw ondernemers situatie. Niet alleen omdat zij over onschatbare expertise op dit gebied beschikken, maar ook omdat zij vanuit de praktijk weten dat één slecht jaar totaal niets over uw gemiddelde bedrijfsresultaten op lange termijn.

Helaas willen veel banken en geldverstrekkers graag drie opeenvolgende succesvolle jaren zien. Ontbreekt het u daar om een of andere reden aan, dan haken deze grote hypotheekverstrekkers al snel af. Jammer voor u en jammer voor de bank. Want uw gemiddelde inkomen is beslist niet slechter - of soms zelfs beter - dan dat van iemand die in loondienst is. Dus waarom zou u dan niet aan uw maandelijkse hypotheekverplichtingen kunnen voldoen? Het is die andere kijk op zakendoen, waardoor de bij HuisGarant aangesloten adviseurs al veel ondernemers aan een passende hypotheek ondernemers oplossing hebben geholpen!

Hypotheek voor ondernemers aanvraag is vrijblijvend
Zou u graag willen weten of een hypotheek voor ondernemers ook voor u tot de mogelijkheden behoort? Vul dan gerust het ondernemers hypotheek aanvraag formulier in op deze website. Het verplicht u tot niets, maar u wordt er beduidend wijzer van. Een bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde adviseur beoordeelt de door u verstrekte gegevens volledig objectief. Over zijn bevindingen neemt hij vervolgens telefonisch contact met u op. Dat kan het begin zijn een serieuze hypotheek aanvraagprocedure, maar ook een vrijblijvend advies waarvan u pas op een later tijdstip gebruik zult maken. In dat geval weet u tenminste hoever uw financiële polsstok reikt!

Hypotheek voor ondernemers via diverse maatschappijen
HuisGarant werkt samen met grote bekende hypotheekverstrekkers én met maatschappijen die zich specifiek op ondernemers hebben toegelegd. Uw omstandigheden zijn bepalend voor de keuze waar uw hypotheek voor ondernemers aanvraag het beste kan worden ingediend. Het positieve advies van een hypotheekadviseur kan daarbij van doorslaggevende betekenis zijn.

Vul daarom vandaag nog het hypotheek voor ondernemers aanvraag formulier in. Daar wordt u stukken wijzer van!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek aanvraag voor ondernemer Heeft u als ondernemer een huis of bedrijfsruimte op het...
  2. Hypotheken voor ondernemers Het is opvallend hoeveel ondernemers de website van HuisGarant weten...
  3. Een hypotheek voor ondernemers Een hypotheek voor ondernemer advies of offerte is veelal niet...
  4. Hypotheek voor ondernemers U bent zelfstandig- of startend ondernemer en wilt een hypotheek....
  5. Een hypotheek voor ondernemers Bent u zich als zelfstandig ondernemer aan het oriënteren op...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)