bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor zelfstandigen vraagt om maatwerk

Als u op zoek bent naar een hypotheek voor zelfstandigen beantwoordt een standaard hypotheek vaak niet aan het doel. De gemiddelde hypotheek aanbieding gaat namelijk nog steeds uit van een stabiel inkomen en een vaste baan. Bijna een achterhaald principe, in een tijd van flexibele arbeid, contracten voor beperkte duur of op freelance basis. Meer en meer Nederlanders werken zelfstandig. Vanuit huis. Op locatie voor een tijdelijke opdrachtgever. Of als ZZP’er voor meerdere klanten…

Misschien herkent u zichzelf hierin. In dat geval weet u dus ook alles van wisselende inkomsten. Reguliere hypotheekverstrekkers, zoals banken, zijn daar nog altijd een beetje huiverig voor. Toch wil het beslist niet zeggen dat uw gemiddelde jaarinkomen lager ligt dan dat van iemand die in loondienst is. Vaak zelfs in tegendeel. Maar een hypotheek voor zelfstandigen vraagt wél om maatwerk en dient rekening te houden met uw bijzondere omstandigheden. Een dergelijke hypotheekoplossing vindt men in veel gevallen via HuisGarant.

Wilt u graag weten of een hypotheek voor zelfstandigen ook voor u tot de mogelijkheden behoort? Maak dan vandaag nog gebruik van het hypotheek voor zelfstandigen aanvraag formulier op deze website. Uw gegevens worden beoordeeld door een onafhankelijke expert op dit gebied, die vervolgens geheel vrijblijvend contact met u zal opnemen om uw hypotheek mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom HuisGarant er dikwijls in slaagt om zelfstandigen aan een passende hypotheek oplossing te helpen.

Hypotheekvormen die speciaal voor zelfstandigen zijn ontwikkeld
Naast grote reguliere hypotheekverstrekkers telt Nederland ook een aantal financiële instellingen die zich hebben gespecialiseerd in hypotheek vormen voor zelfstandigen. Wanneer uw gemiddelde inkomen uit zelfstandige arbeid voldoende garantie biedt om de maandelijkse hypotheeklasten te kunnen voldoen, kunnen de bij HuisGarant aangesloten hypotheek voor zelfstandigen adviseurs bij een aantal geselecteerde maatschappijen voor u een offerte aanvragen voor een hypotheek op maat.

Alvorens het zo ver is zult u natuurlijk inzage moeten geven in uw omstandigheden. Wat is uw gemiddelde winst, hoe hoog zijn uw verplichtingen als zelfstandige, heeft u een meewerkende partner, en hoe is uw gezinssamenstelling? Allemaal persoonlijke vragen waarop een in zelfstandige ondernemers gespecialiseerde hypotheek adviseur graag een antwoord zal willen hebben vóór hij zijn persoonlijke advies aan uw aanvraag verbindt.

Persoonlijk advies en begeleiding bij hypotheek voor zelfstandigen
Iedere bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van zelfstandigen. Deze zal daarom altijd zorgvuldig rekening houden met uw draagkracht, met uw zakelijke potentieel en met uw privé-situatie. Het uitgebrachte advies is daarom altijd zéér persoonlijk en de aanbevolen hypotheekvorm sluit daar naadloos bij aan. Daarbij is een dergelijke hypotheek niet voor eeuwig. U kunt altijd na verloop van tijd uw adviseur opnieuw raadplegen als uw omstandigheden zijn veranderd en u wilt dat uw hypotheek daaraan wordt aangepast.

Meer informatie over een hypotheek voor zelfstandigen?
Vul het HuisGarant hypotheek voor zelfstandigen aanvraag formulier in en een gespecialiseerde hypotheekadviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Groeimarkt: hypotheek voor zelfstandigen De tegenwoordige arbeidsmarkt toont een totaal ander beeld dan enkele...
  2. Een hypotheek voor zelfstandigen Wilt u een nieuw huis kopen en bent u momenteel...
  3. Hypotheek voor zelfstandigen Bent u op zoek naar een hypotheek voor zelfstandigen (u...
  4. Hypotheek zelfstandigen zonder haken en ogen Zelfstandig werken kent vele voordelen. Je hebt niemand boven je...
  5. Een zelfstandigen hypotheek oplossing Een zelfstandigen hypotheek is via de gemiddelde bank of hypotheekadviseur...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)