bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Zelfstandig ondernemer hypotheekaanbieder

Heeft u een huis op het oog? En bent u zich als zelfstandig ondernemer (freelancer, startend ondernemer, ZZP-er of DGA) aan het oriënteren op een zelfstandig ondernemer hypotheekaanbieder?

Voor zelfstandige ondernemers is het afsluiten van een hypotheek vaak erg lastig via de gemiddelde hypotheekaanbieder. De gemiddelde bank, hypotheekadviseur of intermediair wijst hypotheekaanvragen af vanwege het niet hebben van drie complete jaarcijfers/overzichten, belastingaanslagen of vanwege een te variabel inkomen.

Een zelfstandig ondernemer hypotheekaanbieder via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs kijken verder t.o.v. de gemiddelde bank of hypotheekadviseur en hebben al vele zelfstandige ondernemers voorzien van een gunstige hypotheek oplossing. Zij werken hiervoor samen met in zelfstandig ondernemer gespecialiseerde hypotheekaanbieders met een flexibel acceptatiebeleid. Dat het inkomen van een ondernemer minder zekerheden biedt t.o.v. het inkomen uit vast dienstverband, is hierbij zeker geen reden om uw aanvraag te weigeren.

Hypotheekaanbieder met de gunstigste voorwaarden
HuisGarant maakt een objectieve en deskundige inventarisatie van uw hypotheek mogelijkheden. Het doel hierbij is dat u uiteindelijk een hypotheek voorstel ontvangt met de gunstigste voorwaarden van de beste zelfstandig ondernemer hypotheekaanbieder in de markt.

Uw hypotheekadviseur dient uw aanvraag hiervoor op de juiste wijze in bij de acceptatie afdelingen van verschillende gespecialiseerde hypotheekaanbieders, waarna u diverse hypotheek voorstellen ontvangt. Uiteindelijk kiest u hierbij voor het aanbod van een zelfstandig ondernemer hypotheekaanbieder met de gunstigste voorwaarden, hypotheekrente en maandlasten.

Vul vrijblijvend het hypotheek aanvraagformulier in. Een bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheekadviseur bij u uit de regio neemt dan contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor de zelfstandig ondernemer Heeft u als zelfstandig ondernemer een hypotheek nodig voor een...
  2. Een DGA hypotheekaanbieder Wanneer u als Directeur Groot Aandeelhouder op zoek bent naar...
  3. Zelfstandig ondernemer Zoekt u een hypotheek - zelfstandig ondernemer oplossing, dan gelden...
  4. Zelfstandig ondernemer hypotheek aanbieders Bent u zelfstandig ondernemer? Hypotheek aanbieders zijn dan veelal lastig...
  5. Een zelfstandig ondernemer hypotheek oplossing Krijgt u geen hypotheek via uw bank of uw hypotheekadviseur...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)