bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Zelfstandig ondernemerschap hypotheek

U heeft wellicht al ondervonden dat het afsluiten of oversluiten van een hypotheek voor een woning of bedrijfspand in combinatie met het zelfstandig ondernemerschap niet gemakkelijk is.

Waarschijnlijk heeft u bewust gekozen voor het zelfstandige ondernemerschap om zodoende meer kansen voor uzelf te creëren ten opzichte van een vaste baan in loondienst. U zou verwachten dat banken en geldverstrekkers deze vooruitziende blik zouden delen bij het beoordelen van uw hypotheek aanvraag.

Hypotheek beoordeling door reguliere geldverstrekkers
Bij zelfstandige ondernemers gaat de hypotheekverstrekker voor het totaal inkomen meestal uit van het resultaat na belasting. Hierbij wordt het gemiddelde inkomen genomen over de afgelopen 3 jaar. De meerderheid van de hypotheekverstrekkers hebben dan ook de eis dat uw onderneming al minimaal 3 jaar bestaat. Bij een inkomen uit zelfstandig ondernemerschap kunt u doorgaans tot maximaal 100 procent van de executiewaarde van de woning lenen.

Maar veelal onterecht wordt alsnog laat in het advies traject een negatief hypotheek advies door de hypotheekverstrekker gegeven, waardoor u van een koude kermis thuis komt. Uw inkomen uit zelfstandig ondernemerschap wordt veelal zonder al te veel creativiteit bekeken. Inzicht in het kunnen beoordelen van uw prognoses ontbreekt…

Gespecialiseerde zelfstandig ondernemerschap hypotheekverstrekkers
Er zijn de afgelopen periode gelukkig een aantal gespecialiseerde hypotheekverstrekkers opgestaan die hypotheken aanbieden voor (startende) ondernemers. De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs werken naast reguliere hypotheekverstrekkers samen met deze gespecialiseerde hypotheekverstrekkers zodat u, als u bij de gangbare hypotheekaanbieders niet voor financiering in aanmerking komt, toch een aantrekkelijke hypotheek kunt krijgen.

Vul vrijblijvend het zelfstandig ondernemerschap hypotheekformulier in. Een hypotheek adviseur zal dan op korte termijn telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek ondanks uw zelfstandig ondernemerschap Heeft u als zelfstandig ondernemer een nieuwe woning of bedrijfspand...
  2. Een hypotheek als zelfstandig ondernemer Heeft u een concreet huis of bedrijfspand op het oog...
  3. Een hypotheek voor de zelfstandig ondernemer Heeft u als zelfstandig ondernemer een hypotheek nodig voor een...
  4. Een zelfstandig hypotheek offerte Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een gespecialiseerde...
  5. Zelfstandig ondernemer hypotheek aanbieders Bent u zelfstandig ondernemer? Hypotheek aanbieders zijn dan veelal lastig...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)