bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek zelfstandig ondernemer vraagt deskundig oog

Bent u op zoek naar een gunstige hypotheek als zelfstandig ondernemer? Misschien heeft u dan al de ervaring opgedaan dat u als zelfstandig ondernemer een buitenbeentje in hypothekenland bent. Of u staat juist nu op het punt om bij uw bank aan te kloppen voor de financiering van een koopwoning, bedrijfsruimte, of een combinatie van die twee. Wanneer u zich op de aanvraag van een hypotheek zelfstandig ondernemer niet grondig voorbereidt, loopt u grote kans op een teleurstellende ervaring.

U kunt dat voorkomen door eerst met een deskundige te praten. Een adviseur die oog heeft voor uw specifieke omstandigheden, die er begrip voor heeft dat uw inkomen variabel is, en die dat gecompliceerde plaatje kan vertalen in een voor hypotheekverstrekkers begrijpelijk advies. Dit kan betekenen dat u als zelfstandig ondernemer gewoon bij reguliere hypotheekverstrekkers terecht komt. Maar het kan ook zijn dat uw aanvraag hier niet wordt geaccordeerd en dat er naar een in zelfstandige ondernemers gespecialiseerde geldverstrekker wordt gezocht. Om zodoende te komen tot een financiële oplossing die bij u en uw huidige omstandigheden past.

Een hypotheek zelfstandig ondernemer oplossing ook voor u?
Het ontbreken van voldoende positieve jaarcijfers is één van de valkuilen voor mensen die een hypotheek zelfstandig ondernemer willen aanvragen. De oorzaak daarvan is vaak volstrekt legitiem. Onverwachte investeringen, jaarstukken die nog bij de accountant liggen, de onderneming bestaat pas twee jaar… Zomaar een aantal redenen.

Laat uw gegevens daarom eerst toetsen door een bij HuisGarant aangesloten adviseur als u dergelijke valkuilen wilt vermijden. U kunt dit geheel vrijblijvend doen door gebruik te maken van het hypotheek zelfstandig ondernemer aanvraag formulier op deze website. Een gespecialiseerde hypotheek adviseur zal daarna contact met u opnemen om zijn eerste indruk van uw situatie met u te bespreken.

Aanvraag hypotheek zelfstandig ondernemer slaagt vaak via HuisGarant
Een aanvraag die vergezeld gaat van het positief advies van een ervaren hypotheekadviseur heeft een grote kans van slagen. Zo’n advies wordt in het geval van een hypotheek zelfstandig ondernemer aanvraag overigens niet klakkeloos gegeven. Zowel uw bedrijfsvoering als uw privé-situatie worden terdege gescreend. Alle betrokken partijen nemen immers een risico met het afsluiten van een hypotheek. U, omdat u een langlopende verplichting aangaat. En de financieringsmaatschappij omdat die erop moet kunnen vertrouwen dat u de maandelijkse lasten kunt blijven voldoen. Daarom hebben sommige hypotheekverstrekkers voor “buitenbeentjes” zoals u speciale hypotheekvormen ontwikkeld die rekening houden met uw bijzondere omstandigheden. Een bij HuisGarant aangesloten adviseur weet, na analyse van uw situatie, welke hypotheekvormen het beste in uw plaatje passen.

Wilt u vrijblijvend advies over uw mogelijkheden, vul dan het HuisGarant hypotheek zelfstandig ondernemer aanvraag formulier in. Eén van de bij HuisGarant aangesloten adviseurs zal graag contact met u opnemen om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor de zelfstandig ondernemer Heeft u als zelfstandig ondernemer een hypotheek nodig voor een...
  2. Zelfstandig ondernemer hypotheek aanbieders Bent u zelfstandig ondernemer? Hypotheek aanbieders zijn dan veelal lastig...
  3. Zelfstandig ondernemer hypotheekaanbieder Heeft u een huis op het oog? En bent u...
  4. Zelfstandig ondernemer hypotheek adviseur Bent u zelfstandig ondernemer, freelancer, ZZP-er of heeft u een...
  5. Zelfstandig ondernemer Zoekt u een hypotheek - zelfstandig ondernemer oplossing, dan gelden...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)