bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een zzp-er hypotheek oplossing

Bent u als ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel) op zoek naar een ZZP-er hypotheek oplossing? Een ZZP hypotheek is doorgaans niet of lastig te krijgen via de bank of gemiddelde hypotheekadviseur. Dit komt veelal doordat de gemiddelde ZZP-er geen vast inkomen heeft, of nog onvoldoende jaarcijfers. Om als ZZP-er in aanmerking te komen voor een hypotheek moet u bij uw bank of hypotheekadviseur minimaal 3 jaarcijfers tonen, stevige onderbouwingen, prognoses en dan nog is de kans groot dat uw hypotheek aanvraag wordt geweigerd…

Specialist in ZZP-er hypotheek oplossingen
HuisGarant is als een van de weinige hypotheek organisaties in Nederland gespecialiseerd in ZZP-er hypotheek oplossingen. HuisGarant kijkt hierbij verder dan de gemiddelde hypotheek adviseur. Vraag direct en vrijblijvend een ZZP-er hypotheek advies of offerte aan. Dan neemt een hypotheek adviseur uit uw regio vervolgens contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Of lees eerst verder over uw mogelijkheden:

Een hypotheek voor ZZP-ers via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseurs zien door hun ondernemers kennis en ervaring doorgaans wel mogelijkheden voor een hypotheek voor ZZP-ers. Via HuisGarant zij hierdoor reeds vele ZZP ondernemers geholpen aan een gunstige hypotheek voor een huis of bedrijfspand. Ook is het hierbij veelal niet noodzakelijk om 3 jaarcijfers te overleggen.

Wanneer u in staat bent om uw maandelijkse hypotheek lasten te financieren, en u nog voldoende ruimte heeft voor andere uitgaven, ondersteunen de bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseurs u bij het verkrijgen van een hypotheek.

Hypotheek aanvraag bij verschillende geldverstrekkers
Vanwege het feit dat uw ondernemer hypotheek adviseur een hoge mate van ZZP-er specialisme heeft opgebouwd, kan deze uw aanvraag bij de juiste geldverstrekkers, op de juiste wijze, onder de aandacht brengen. Dit verzekert u van een gunstig hypotheek voorstel met de laagst mogelijke hypotheek rente en maandlasten.

Een ZZP-er hypotheek advies of offerte
Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in om een ZZP-er hypotheek advies of offerte aan te vragen. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Wanneer u tevreden bent over uw ZZP hypotheek mogelijkheden maakt u een vervolg afspraak.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een BKR hypotheek oplossing Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen...
  2. BKR oplossing hypotheek Zoekt u een BKR oplossing? Hypotheek adviseurs bij HuisGarant hebben...
  3. Hypotheek met BKR oplossing Bent u op zoek naar een ‘hypotheek met BKR oplossing‘?...
  4. Een hypotheek / BKR oplossing Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  5. DGA hypotheek oplossing Als u als Directeur Groot Aandeelhouder een hypotheek wilt, wordt...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)