bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

ZZP hypotheek advies

Bent u als ZZP’er (Zelfstandige Zonder Personeel) op zoek naar een gedegen ZZP hypotheek advies? Dan kunt u wel eens voor onaangename verassingen komen te staan. Zeker als u als ZZP’er minder dan drie jaar geleden uw eigen zaak bent gestart, maakt u bij veel geldverstrekkers namelijk weinig kans op een ‘ZZP hypotheek advies’. Ook al is uw inkomen uit onderneming hoog genoeg is om de maandelijkse hypotheek lasten te kunnen dragen…

Reguliere hypotheek verstrekkers plaatsen u al gauw in een risico categorie wanneer u niet in loondienst bent en zelfstandige werkzaamheden uitvoert. Uw variabele inkomen zien zij als een onzekere factor waardoor zij u meestal bij voorbaat al niet willen bijstaan met een ‘ZZP hypotheek advies’. Bij veel hypotheek adviseurs ontbreekt veelal de kennis en ervaring om uw cijfers te interpreteren. Hierdoor is het moeilijk om een goed beeld te vormen van de hoogte en de continuïteit van uw inkomen als ZZP’er.

HuisGarant ZZP hypotheek adviseurs
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs kijken ruimer naar het begrip ‘inkomen’ en zijn gespecialiseerd in het analyseren en beoordelen van hypotheek aanvragen voor ZZP’ers.

Vul direct en vrijblijvend het ZZP hypotheek advies formulier in. Een hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Uw ZZP hypotheek adviseur heeft zich naast de hypotheek advisering voor de ‘reguliere markt’ ook toegespitst op de advisering van klanten in de niet reguliere hypotheekmarkt. Uw adviseur werkt hierbij zowel met reguliere hypotheek verstrekkers als met hypotheek verstrekkers die zich onderscheiden door een uitgekiend acceptatie beleid voor ZZP’ers en andere ondernemers (zoals freelancers, DGA’s en startende ondernemers).

Uw hypotheek adviseur probeert u altijd eerst onder te brengen bij een van de reguliere hypotheek verstrekkers in Nederland. De kans bestaat dat u hierdoor een reguliere hypotheek krijgt met een marktconforme hypotheek rente.

Mocht u geen reguliere hypotheek kunnen krijgen omdat de reguliere geldverstrekkers de ‘onzekerheidsfactor’ te hoog vinden, dan bekijkt uw hypotheek adviseur de mogelijkheden via speciale hypotheek verstrekkers. Hierdoor kunt u waarschijnlijk wel uw huis of verbouwing financieren, veelal zonder bijvoorbeeld de in de regel noodzakelijke drie jaarcijfers te overleggen. Doorgaans betaalt u, afhankelijk van uw inkomens situatie, bij deze speciale hypotheek verstrekkers tijdelijk een wat hogere rente door een opslag die wordt gehanteerd. Zodra uw inkomens situatie structureel is gewijzigd, kunt u weer overstappen op een reguliere hypotheek. Uw hypotheek adviseur kan u hier in het advies traject alles over vertellen.

Maar u heeft hiernaast altijd nog de mogelijkheid om te wachten tot u bijvoorbeeld wel een vast inkomens patroon of drie jaarcijfers kunt overleggen om zodoende alsnog een reguliere hypotheek te kunnen sluiten. Aan u de keuze!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek ZZP advies Had de Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP -er) het tot voor...
  2. Een vrijblijvend freelancer hypotheek advies of offerte Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur voor een...
  3. Hypotheek advies voor zelfstandige ondernemers Bent u op zoek naar een gedegen hypotheek advies als...
  4. Een ondernemer en hypotheek advies of offerte Wilt u een woning of bedrijfspand kopen en bent u...
  5. DGA hypotheek advies Krijgt u als Directeur Groot Aandeelhouder geen gedegen DGA hypotheek...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)