bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een Erkend ZZP hypotheek adviseur

Heeft u als zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) een bedrijfsruimte of huis op het oog en bent u daarom op zoek naar een ZZP hypotheek adviseur? Dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres. De bij HuisGarant aangesloten Erkende hypotheek adviseurs vinden namelijk dat door het te streng handhaven van de ondernemers criteria bij hypotheek instellingen, ZZP-ers veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen.

Vul direct het aanvraagformulier in om in contact te komen met een ZZP hypotheek adviseur bij u uit de regio. Deze neemt dan telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Of lees eerst verder over uw hypotheek mogelijkheden:

Een ZZP hypotheek in de praktijk
Wanneer u een inkomen uit loondienst heeft wordt u bij de gemiddelde bank of intermediair in een ‘lage risico categorie’ ingedeeld en met open armen ontvangen. Wanneer u daarentegen als ZZP-er een hypotheek wilt, wordt uw hypotheek aanvraag meestal direct geweigerd. Of u moet 3 jaarcijfers overleggen, omzet prognoses, onderbouwingen, maar dan nog wordt veelal geen hypotheek verstrekt. U loopt als ZZP-er tegen een muur van bezwaren aan…

Een ZZP hypotheek adviseur bij u in de buurt
Wanneer u een gespecialiseerde ZZP hypotheek adviseur zoekt, dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn namelijk van mening dat, als u een positieve toekomst prognose kunt afgeven, u als ZZPer een hypotheek moet kunnen afsluiten, oversluiten of verhogen. De bij HuisGarant aangesloten Erkende hypotheekadviseurs zijn hierbij als een van de weinige hypotheek adviseurs in Nederland gespecialiseerd in het bieden van een passende ZZP hypotheek oplossing.

Vraag direct en vrijblijvend een gesprek aan met een van onze ZZP hypotheek adviseurs, door het invullen van het ZZP hypotheek aanvraag formulier. Een ZZP hypotheek adviseur uit uw regio neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken. U ontvangt hierbij een ZZP hypotheek offerte met daarin uw maandelijkse lasten en hypotheekrente gespecificeerd.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Meer mogelijkheden bij een hypotheek ZZP adviseur Wie als ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel) graag een hypotheek wil...
  2. Een BKR hypotheek adviseur Krijgt u lastig een hypotheek door een of meer BKR...
  3. Hypotheek BKR adviseur Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen...
  4. Een gespecialiseerde DGA hypotheek adviseur Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder op zoek naar een...
  5. Een zelfstandig hypotheek adviseur Wanneer u als zelfstandig ondernemer op zoek bent naar een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)