bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

ZZP hypotheek afsluiten

U bent ZZP-er en heeft een leuk huis op het oog. Uw inkomsten zijn ruim toereikend om een hypotheek te verkrijgen, maar toch kunt u geen ZZP hypotheek afsluiten. Een bekend probleem? HuisGarant heeft de oplossing!

Als ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel) is het doorgaans een enorme klus om een hypotheek af te sluiten. De geldverstrekkers vinden het risico te groot, u kunt nog geen 3 jaarcijfers overleggen of u heeft geen goed onderbouwd bedrijfsplan. Als ZZP-er een hypotheek afsluiten is zeker niet makkelijk!

Specialisten in een ZZP hypotheek afsluiten
HuisGarant is een van de weinige spelers op de financiele markt die nauw samen werkt met alle hypotheekverstrekkers die zijn gespecialiseerd in een ZZP hypotheek. De adviseurs weten wat er speelt op de markt en wat de verschillende eisen en mogelijkheden zijn voor u als ZZP-er. Samen met u bekijken ze uw mogelijkheden en zorgen ervoor dat u een goede en voordelige ZZP hypotheek kunt afsluiten.

HuisGarant snapt dat het voor u moeilijk is om een hypotheek af te sluiten en de samenwerkende adviseurs hanteren dan ook een soepeler aanvraagbeleid dan de meeste geldverstrekkers. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet per se gegevens van de afgelopen 3 jaar te verstrekken, maar is een prognose voor de komende jaren ook een mogelijkheid. Zo kunt u toch een ZZP hypotheek afsluiten. Daarnaast zijn er verschillende hypotheekvormen mogelijk waaronder een aflossingsvrije hypotheek of een beleggingshypotheek. U heeft dus meerdere mogelijkheden.

Een ZZP hypotheek afsluiten via HuisGarant
Hoe gaat het aanvragen en afsluiten van een hypotheek voor u als ZZP-er bij HuisGarant in zijn werk? Eerst bekijkt uw adviseur of het mogelijk is om een reguliere hypotheek af te sluiten tegen een markt conforme hypotheekrente. Dit is bijvoorbeeld mogelijk als u positieve cijfers over de afgelopen 3 jaar heeft. Er wordt een aanvraag gedaan en gekeken of u zo een ZZP hypotheek kunt afsluiten bij een reguliere geldverstrekker.

Wordt uw aanvraag afgewezen of kunt u geen positieve cijfers overleggen, dan zal er naar de mogelijkheden worden gekeken om een aanvraag te doen bij een in ZZP hypotheken gespecialiseerde hypotheekverstrekker. Uiteraard hangt dit af van uw situatie, maar u kunt hier hoogstwaarschijnlijk wel een ZZP hypotheek afsluiten. Ook hierbij is het uitgangspunt dat u een hypotheek wordt aangeboden met de beste voorwaarden en tegen het scherpste rentetarief.

Ook uw mogelijkheden weten?
Bent u ZZP-er en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Vul dan het ZZP hypotheek aanvraagformulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur neemt vervolgens vrijblijvend contact met u op om uw specifieke situatie en de mogelijkheden om een ZZP hypotheek af te sluiten te bekijken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een freelancer hypotheek afsluiten Wilt u als freelancer een Freelancer hypotheek afsluiten, maar loopt...
  2. Een hypotheek afsluiten als freelancer Wilt u een hypotheek afsluiten als freelancer vanwege de financiering...
  3. BKR hypotheek afsluiten Wilt u ondanks een of meerdere BKR coderingen bij Bureau...
  4. Een hypotheek afsluiten als ondernemer Wilt u een hypotheek afsluiten als ondernemer vanwege een huis...
  5. Een freelancer hypotheek afsluiten Wilt u als freelancer een hypotheek afsluiten voor een nieuwe...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)