bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

ZZP hypotheek offerte

Bent u als Zelfstandige Zonder Personeel voor de aankoop van een bedrijfspand of woonhuis op zoek naar een ZZP hypotheek offerte of advies?

Wanneer u een inkomen uit loondienst heeft wordt u bij hypotheekverstrekkers als een klant met een ‘laag risicoprofiel’ beschouwd en wordt u met open armen ontvangen. Heeft u een inkomen uit ondernemerschap, dan valt u automatisch in een hoger risico profiel en is het krijgen van een hypotheek zeer omslachtig of gewoonweg onmogelijk. Zeker als u hierbij minder dan 3 jaarcijfers kunt overleggen.

Maatschappelijke trend
Steeds vaker kiezen mensen ervoor om op een andere wijze hun inkomen te verkrijgen dan vanuit loondienst. In het verleden was bijna iedereen binnen de handel en het ambacht als zelfstandig ondernemer actief. De industriïle revolutie heeft een verschuiving teweeg gebracht waarbij mensen massaal kozen voor continuïteit en een baan in vast dienstverband. Invloeden zoals ICT en de sociale trend van meer assertiviteit draagt er tegenwoordig weer toe bij dat steeds meer mensen zoals u kiezen voor ‘zelfstandigheid zonder personeel’.

De HuisGarant adviseurs kijken met u vooruit
Onze hypotheek adviseurs zijn van mening dat het verkrijgen van een hypotheek in het bereik van zelfstandige ondernemers en ZZP-ers met positieve toekomst prognoses moet liggen. Zonder vast inkomen of jaarcijfers moet u als ZZP’er een hypotheek kunnen afsluiten, oversluiten of verhogen. HuisGarant werkt hiervoor met gespecialiseerde hypotheek adviseurs die verder kijken. Zij doen er alles aan u een passende ZZP hypotheek offerte te presenteren. Onze adviseurs hebben zich gespecialiseerd in ondernemers vraagstukken en onderzoeken continue de mogelijkheden van de best passende ZZP hypotheek offerte.

Onze hypotheek adviseurs bieden u, afhankelijk van uw ZZP ondernemers situatie, een ruim aanbod aan hypotheken met:
- Een ruime acceptatie,
- Een ruime verstrekking tot maximaal 125% van de executiewaarde,
- Gunstige hypotheek condities,
- Een lage rente.

Vraag nu geheel vrijblijvend een ZZP hypotheek offerte of advies aan, zodat wij u een scherp voorstel kunnen doen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. De mogelijkheden van een ondernemer hypotheek offerte Ondervindt u als ondernemer hinder bij uw zoektocht naar een...
  2. Online BKR hypotheek offerte aanvraag Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  3. Hypotheek offerte voor freelancers Bent u freelancer en krijgt u bij de bank of...
  4. Hypotheek met BKR offerte Waarschijnlijk bent u er al achter gekomen dat geldverstrekkers er...
  5. Een freelancer hypotheek offerte Bent u op zoek naar een gunstige freelancer hypotheek offerte,...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)