bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

BKR hypotheek

Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet Registratie? Vraag dan vrijblijvend een BKR hypotheek offerte of advies aan.

Waarschijnlijk bent u er al achter gekomen dat banken en intermediairs er niet op zitten te wachten u een hypotheek met BKR codering aan te bieden. Wanneer u zich juist wilt richten op uw toekomst, kijken geldverstrekkers naar uw BKR verleden. Zonder de achterliggende reden van uw BKR registratie te inventariseren. Zij beoordelen op voorhand dat u niet aan uw betalingsverplichtingen kan voldoen.

HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs die verder kijken. Een negatieve BKR codering is voor onze hypotheek adviseurs zeker geen reden om u de deur te wijzen. Wij accepteren doorgaans BKR hypotheek aanvragen met een BKR A1, A2, of A3 codering en soms zelfs een BKR A4 codering.

BKR hypotheek adviseurs voor een hypotheek met BKR codering

Vul het BKR hypotheek offerte formulier in. Een hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Indien deze uw interesse heeft gewekt wordt een afspraak met u gemaakt.

Hoe gaat uw BKR hypotheek adviseur te werk?
Nederland telt circa 70 reguliere geldverstrekkers. Uw hypotheek adviseur onderzoekt altijd eerst de mogelijkheden via het reguliere kanaal. De kans bestaat dat u hierdoor een normale hypotheek krijgt, met een reguliere hypotheek rente.

En wordt u uiteindelijk niet geholpen via het reguliere kanaal? Dan bekijkt uw hypotheek adviseur de mogelijkheden via gespecialiseerde geldverstrekkers.

Op een deskundige en betrouwbare wijze wordt een inventarisatie gemaakt van uw financiŽle toekomst. Op deze wijze wordt de best passende BKR hypotheek oplossing voor u gezocht, met de laagst mogelijke maandlasten en hypotheek rente.

Vraag direct en vrijblijvend een BKR hypotheek advies of offerte aan. Een hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Aanvragen komen terecht bij (intermediairs van) de door u geselecteerde geldverstrekkers die onder toezicht staan van de AFM. Zij handelen de offerte-aanvraag voor u af en kunnen u ook advies geven. Deze website speelt hierbij geen enkele rol en staat daarom niet onder toezicht van de AFM.


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement
© 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)