bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Marcel Pieterse > Twee banen > BKR codering > Zoekt hypotheek Marcel Pieterse

Marcel Pieterse werkt parttime als chauffeur en in het weekend in een restaurant. Hij heeft zonder dat hij dat wist een BKR codering opgelopen. Hij wil nu met zijn zwangere vrouw een groter huis kopen. Zij krijgen geen hypotheek bij de bank doordat deze geen BKR codering accepteert en geen rekening houdt met zijn dubbele inkomen en fooien. Marcel kan dankzij HuisGarant met zijn gezin verhuizen naar een groter huis met een mooie tuin.

Mehmet Balci > Variabel inkomen > Eigen zaak > Zoekt hypotheek Mehmet Balci

Mehmet Balci heeft sinds twee jaar een pizzeria overgenomen aan het strand. Hij heeft een wisselend inkomen, gezien hij erg afhankelijk is van het seizoen. Hij wil nu een appartement kopen. Op basis van zijn variabele inkomen kan hij bij zijn bank geen hypotheek krijgen. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur ziet wel mogelijkheden op basis van zijn cijfers. Hierdoor kan Mehmet het appartement wel kopen.

Marijke Verhulst > Geen jaarcijfers > Zelfstandig > Zoekt hypotheek Marijke Verhulst

Marijke Verhulst is 29 jaar en alleenstaand. Ze heeft vorig jaar haar vaste baan opgegeven en is voor zichzelf begonnen als marketingconsultant. Na een langzame start heeft Marijke nu voldoende opdrachten. Ze heeft een mooi appartement op het oog in Rotterdam. Doordat Marijke net als freelancer is begonnen en nog geen jaarcijfers kan overleggen, heeft ze bij de bank geen schijn van kans op een hypotheek. HuisGarant kan Marijke wel aan een hypotheek helpen!

Sacha Mulder > BKR & schulden > Heeft overwaarde > Zoekt oplossing Sanne Boswinkel

Sacha Mulder is 38, alleenstaand moeder van twee kinderen en in het bezit van een woning met overwaarde. Sacha heeft na de geboorte van haar tweede kind een tijd niet gewerkt en heeft in die periode betalingsachterstanden opgelopen met als gevolg dat zij nu een BKR codering heeft. Inmiddels werkt Sacha weer fulltime en wil met de overwaarde van haar woning al haar schulden in een keer betalen en voor eens en altijd van al die toestanden af zijn. Bij banken en reguliere hypotheekverstrekkers kan zij niet terecht, wel bij HuisGarant.


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement
2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)